Ga naar de inhoud
Entertainment

Gaby Blaaser helpt Prince Charming-afvallers weer aan de man

Gaby Blaaser voor 'Date or no date?' Beeld © RTL Boulevard/Videoland

In 'Prince Charming' gaat de 29-jarige Marvin op zoek naar zijn perfecte match. Maar van de 10 mannen kan er natuurlijk uiteindelijk maar eentje overblijven. Dat betekent echter niet dat de afvallers geen liefde willen en daarom schiet Gaby Blaaser (34) hen te hulp in 'Date or no date?'

Marvins zoektocht naar zijn ware Jacob kabbelt nog rustig voort. Voor de afvallers van Prince Charming is de kans op liefde verkeken wanneer ze moeten vertrekken uit de Italiaanse Il Palazzo. Maar niet voor lang. Gaby Blaaser heeft in De Bachelorette de nodige ervaring opgedaan wat betreft de zoektocht naar happy ever after en helpt de heren weer aan de man in het RTL Boulevard-programma Date or no date? Daarnaast blikken ze terug op hun deelname aan het realityprogramma. 

Prince
LEES OOK:
Prince Charming-kandidaten emotioneel door coming out-verhalen

Gaby en de mannen die het hart van Marvin niet wisten te veroveren in Prince Charming schitteren vanaf 1 januari in Date or no date? bij Videoland en RTLXL. In de video hieronder zie je de 10 mannen die vechten om het hart van Marvin en dus wellicht Gaby's hulp hard nodig zullen hebben. 

Deze 10 mannen strijden om het hart van Prince Charming

00:28