Ga naar de inhoud
Entertainment

Nikkie Plessen over online meningen: 'Maakt me niet veel uit'

Nikkie Plessen Beeld © ANP

Sinds social media onderdeel is van ons dagelijkse leven is het voor veel mensen erg makkelijk om zonder enige rem hun ongezouten mening te spuien op het wereldwijde web. Voor publieke figuren kan dit nog wel eens heftig zijn. Nikkie Plessen (35) vertelt aan 'Grazia' hoe zij ermee omgaat.

"Je hoeft me niet te volgen als je je aan mij ergert"

"Het maakt me niet zo veel uit. De helft van Nederland vind je leuk en de andere helft nu eenmaal niet", vertelt Nikkie in Grazia. Natuurlijk leest Nikkie liever alleen maar positieve dingen over zichzelf, maar zodra ze iemand ziet die negatief is op haar social media denkt ze: "Zo is het leven. Je hoeft me niet te volgen als je je aan mij ergert."

 

Nikkie
lees meer:
Nikkie Plessen steekt de draak met coronamaatregelen

Nikkie heeft nog wel een advies voor mensen die online haatreacties verspreiden. "Kijk dan liever bij iemand die je wel helemaal fantastisch vindt, want ik doe niks verkeerd", aldus Nikkie. Volgens de mode-ontwerpster heeft ze zelf gelukkig weinig met negatieve reacties te maken. "Omdat ik me niet heel erg uitspreek over dingen. Ik heb een modebedrijf, dát is wie ik ben, ik hoef geen statements te maken."

Voor alle mensen die nog twijfelen wat ze hun dierbaren met kerst moeten geven. Nikkie heeft nog een aantal tips voor je. Die zie je in de video hieronder.

Nikkie Plessen: 'Geef alsjeblieft geen sokken met kerst'

05:02