Entertainment

Hokt Love Island-ster Mattheüs nu met Islander Imen?

22 december 2020 20:35 Aangepast: 22 december 2020 21:22
Beeld © Nick van Ormondt

Eerst was daar Raphaëlla, toen kwam Jaimy in het spel en nu lijkt Mattheüs zijn hart te hebben verloren aan zijn Island-maatje Imen. De twee plaatsen onder elkaars foto's op Instagram reacties die doen vermoeden dat er meer speelt. Fans weten het dan ook zeker: Mattheüs en Imen zijn een setje.

"Ik denk niet dat iemand zijn/haar beste vriend(in) graag ziet met iemand die uiteindelijk je hart heeft gebroken"

Het was een foto die Imen deelde van zichzelf in een mannentrui die veel volgers deed twijfelen aan de 'vriendschap' tussen de twee. Bij het cosy plaatje schreeft de Love Island-babe: 'I'm the type of girl who would wear his hoodie just because it smells like him'. Hoewel ze niet precies vertelt van wie de trui is, is er volgens haar volgers geen twijfel over mogelijk.

Eerder reageerde Imen al onder een post van Matthy met meerdere hartjes en op zijn beurt liet de voetballer een verliefde reactie achter onder een kiekje van Imen, inclusief emoji met hartvormige ogen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Giuliano onthult: Feline heeft de boel bedonderd in Love Island

Raphaëlla, die in de villa steun vond bij Imen nadat Mattheüs haar dumpte, liet zich eerder al uit over het koppel. Toen iemand haar op Instagram vroeg of het pijn doet om hen zo close te zien, liet ze weten te liegen als ze zou zeggen dat het haar niets deed. 'Ik denk niet dat iemand zijn/haar beste vriend(in) graag ziet met iemand die uiteindelijk je hart heeft gebroken. Maar ik ben blij voor ze dat ze het zo goed met elkaar kunnen vinden. Ik wens ze allebei heel veel geluk in hun leven.'

Om het allemaal nóg verwarrende te maken heeft ook Mattheüs inmiddels gereageerd. Hij geeft aan nog niet te veel te kunnen vertellen maar dat alles duidelijk wordt in een video die deze week online komt.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Deze Love Island-koppels zijn nog altijd smoorverliefd op elkaar

Imen was in de Love Island-villa samen met Remco, in wie ze dacht de ware te hebben gevonden. Maar Remco droeg een groot geheim met zich mee en wist iedereen om de tuin te leiden. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore