Entertainment

Mascha gaat voor sobere kerst: 'Je moet je familie beschermen'

22 december 2020 17:15
Mascha Feoktistova en haar gezin Beeld © Instagram @beautygloss

In Rusland, waar Mascha Feoktistova (34) vandaan komt, wordt er normaliter flink uitgepakt tijdens de feestdagen. 'Vanuit mijn eigen jeugd heb ik die hele kerstperiode altijd als liefdevol en warm ervaren, en ik vind het belangrijk om dat ook door te geven aan onze dochter Mila', schrijft ze in haar column voor 'Grazia'. Toch gooit de coronacrisis dit jaar roet in het eten.

"Juist op dit soort dagen kom je samen met opa’s en oma’s die tot de risicogroep behoren, en ik vind dat je die moet beschermen"

'Het zijn voor de opa’s en oma’s de eerste feestdagen met hun kleinkind erbij, dus iedereen wil Mila natuurlijk zien', laat de influencer weten. 'Maar ik vind dat toch wel lastig, want wij zijn al maanden heel streng als het om de coronaregels gaat.' Zo ook tijdens haar zwangerschap, toen Mascha amper de deur uitging. 'Gregor en ik houden ons bijvoorbeeld netjes aan het maximale aantal gasten. Je doet dat niet voor jezelf, maar voor anderen.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mascha openhartig over seksleven: 'Ik sta overal voor open'

Haar actie leverde eerder al veel commentaar op en ook nu krijgt de nieuwbakken moeder uit verschillende hoeken het advies 'gewoon lak te hebben' aan de regels. "Persoonlijk voel ik me daar niet lekker bij", gaat Mascha verder. "Ik krijg best vaak comments als: 'Jezus, dat is toch allemaal onzin en schijn.' Maar juist op dit soort dagen kom je samen met opa’s en oma’s die tot de risicogroep behoren, en ik vind dat je die moet beschermen."

RTL Boulevard sprak eerder met de YouTuber over de haar zwangerschap. Bekijk die video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mascha van Beautygloss overmand door emoties: 'Zó trots'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore