Ga naar de inhoud
Entertainment

Ook politicus kan Emma Wortelboer niet verslaan in De Slimste Mens

Emma Wortelboer Beeld © De Slimste Mens 21-12-2020

Je moet van goeden huize komen wil je Emma Wortelboer verslaan in 'De Slimste Mens'. Met haar 24 jaar verbaast ze vriend en vijand met haar kennis en is ze op het moment van publiceren al een week onverslagen. Ook DENK-politicus Farid Azarkan (49) lukte het niet om Emma in de uitzending van maandagavond van haar troon te stoten.

Achter het hysterische Songfestival-meisje gaat een hoop intelligentie schuil. Betere PR kan de presentatrice zich bijna niet wensen. Televisiekijkend Nederland is inmiddels dol op haar nadat ze al vijf afleveringen ongeslagen blijft in de kennisquiz. Met slechts een paar seconden meer op de teller verslaat Emma op het nippertje haar tegenstander Eva Posthuma de Boer.

Kijkers
Lees ook:
Kijkers vol lof over Emma Wortelboer in De slimste mens

Farid hoeft als nieuwste uitdager in het programma overigens nog niet te vertrekken. In de finale wist hij zijn plekje in De Slimste Mens veilig te stellen. Eva had net iets minder kennis over Harry Mens dan haar tegenstander, waardoor ze het programma moest verlaten. 

Fien
Lees ook:
Fien Vermeulen na drie keer afwijzen te zien in De Slimste Mens

Als het aan de kijkers ligt, schopt Emma het nog veel verder. Ze is inmiddels toegetreden tot de top tien hoogste scores in de historie van het programma en ook de reacties op Twitter liegen er niet om. Vele Twitteraars zijn fan, zo blijkt: