Ga naar de inhoud
Entertainment

Kandidaten en land van Wie is de Mol? 2021 zijn bekend

Beeld © AVROTROS

Nu de stof rondom het spectaculaire jubileumseizoen van 'Wie is de Mol?' is gaan liggen, is het tijd om ons op te maken voor het 21ste seizoen van het populaire programma. Vanavond zijn de kandidaten bekendgemaakt en het is weer een bijzonder gezelschap.

"We zaten echt in een bubbel"

In een speciale MolTalk werden de kandidaten bekendgemaakt. In dit nieuwe seizoen zullen deze BN'ers de opdrachten, puzzels en Mollenstreken moeten zien op te lossen: Splinter Chabot (schrijver), Charlotte Nijs (verslaggever), Remco Veldhuis (cabaretier), Renée Fokker (actrice), Joshua Nolet (zanger Chef'Special), Marije Knevel (televisiemaker), Erik de Zwart (radio-dj), Rocky Hehakaija (voormalig voetbalster), Florentijn Hofman (kunstenaar), Lakshmi (zangeres). Ook de locatie is bekendgemaakt.

Nadat eerder China en Italië al aan de beurt waren, zijn de makers en kandidaten dit keer naar Tsjechië afgereisd. Volgens presentator Rik van de Westelaken is er gedurende de opnames een streng corona-protocol gevolgd: "We zaten echt in een bubbel." 

 

'Dit
Lees ook:
'Dit GTST-icoon doet mee aan het nieuwe seizoen Wie is de Mol?'

Het afgelopen jaar kregen we maar liefst twee seizoen van Wie is de Mol? voor de kiezen. In het eerste reguliere seizoen van afgelopen januari zagen we hoe Rob Dekay de Mol bleek te zijn. 

Onlangs kregen enkele oud-kandidaten een nieuwe kans om de Mol te ontmaskeren ter ere van het 20-jarig bestaan van het programma. Toen bleek niemand minder dan Jeroen Kijk in de Vegte de saboteur te zijn. 

Alles over de Mol Jeroen Kijk in de Vegte

04:38

Het 21ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf 2 januari om 20:30 uur te zien op NPO 1.