Entertainment

Donny Roelvink gek gebeld na uitlekken telefoonnummer

21 december 2020 12:36
Donny Roelvink Beeld © ANP

Martien Meilands (59) bekende uitspraak 'mij niet bellen' is momenteel van toepassing op Donny Roelvink (23). De jongste Roelvink-telg wordt er gek van dat mensen hem blijven bellen, nadat zijn telefoonnummer is uitgelekt.

"Jongens, het is een beetje irritant als je de hele dag gebeld wordt"

Hij zou een nieuw telefoonnummer kunnen overwegen, maar Donny pakt het liever anders aan. Via social media doet de realityster een oproep aan de mensen om alsjeblieft te stoppen met bellen. "Ik ga jullie om een gunst vragen", vertelt hij in een video op Instagram Stories. "Dat is voor de mensen die mijn telefoonnummer hebben. Jongens, het is een beetje irritant als je de hele dag gebeld wordt." 

Donny snapt er niks van dat volwassenen in het weekend om middernacht de telefoon oppakken om hem op te bellen. "Kom op, man. Je hebt toch wel wat beters te doen dan iemand te bellen die je niet kent en onzin te schreeuwen?"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ruzie tussen Dave en Donny Roelvink blijft dooretteren

Iemand die Donny waarschijnlijk niet zo vaak meer belt als voorheen, is zijn broer Dave. De broers liggen al maanden overhoop met elkaar, waardoor je hun relatie als gebrouilleerd kunt omschrijven. Dries vertelt er meer over in gesprek met RTL Boulevard. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore