Entertainment

Kylie Jenner belaagd door dierenrechtenactivisten

20 december 2020 18:16 Aangepast: 20 december 2020 18:17
Beeld © ANP

Kylie Jenner (23) zal geen leuke zaterdagavond gehad hebben. De Jenner-telg was aan het winkelen bij een winkel waar veel bont verkocht wordt. Dierenrechtenactivisten kwamen erachter dat Kylie daar aanwezig was en belaagden haar nadat ze de winkel verliet.

"Je bent een monster"

De beelden zijn te zien op de site van TMZ. De activisten benaderden Kylie die in haar auto stapte. Schreeuwend door megafoons riepen ze: "Schaam je. Je bent een monster. Dieren worden levend gevild." Vervolgens blokkeerden de mensen de auto van Kylie toen ze weg probeerde te rijden.

Het is niet de eerste keer dat Kylie onder vuur ligt voor het kopen of dragen van bont. Vorig jaar kreeg ze het ook al te verduren toen ze een foto deelde waarop ze een jas droeg van vossenbont. 

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Kylie Jenner schikt met kantfabrikant over string

Kylie is met haar 23 één van de jongste en succesvolste ondernemers ter wereld. Met haar eigen make-up-lijn verovert ze de wereldmarkt. Daarmee treedt ze in de voetsporen van haar oudere zussen, die ook al zo succesvol zijn. In de video hieronder zie je daar alles over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore