Entertainment

Jan Dulles krijgt steun van BN'ers: 'Woorden schieten tekort'

19 december 2020 14:20 Aangepast: 19 december 2020 15:38
Jan Dulles Beeld © ANP

Jan Dulles (45) en zijn vriendin Caroline krijgen vanuit het hele land steunbetuigingen. De 3JS-zanger maakte zaterdag bekend dat zijn drie maanden oude dochtertje Donna plotseling is overleden.

"We denken aan jullie"

'Lieverds, woorden schieten te kort en de tranen rollen over mijn wangen... zo oneerlijk. We denken aan jullie', reageerde Samantha Steenwijk op het trieste bericht dat Jan deelde via social media.

De zangeres, die met Jan deelnam aan het tweede seizoen van The Masked Singer, is niet de enige bekende Nederlander die meeleeft. Ook Jan Smit en zijn zus Monique, Simon Keizer en zijn vrouw en Nicolette Kluijver reageerden met gebroken harten op Jans bericht. 'Het vreselijkste nieuws wat je je kunt bedenken... We leven enorm met jullie mee. Alle sterkte en kracht van de wereld sturen we jullie kant op', reageerde OG3NE.

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Dochter Jan Dulles plotseling overleden

Ook via Twitter laten veel mensen weten te denken aan de 3JS-zanger en zijn familie. 'Wat vreselijk', stelde dj Domien Verschuuren. 'Wat verschrikkelijk verdrietig', reageerde presentatrice Fidan Ekiz. 'Helemaal stil van. Gecondoleerd en veel veel sterkte met jullie verlies'. Jans goede vriend Simon Keizer wijdt een Instagram-post aan Donna. 'Waar ik vanochtend in een terugblik op 2020 nog sprak over een relatief goed jaar, ben ik inmiddels helemaal lamgeslagen door het verdrietige nieuws dat Jan Dulles vandaag heeft gedeeld. Blijkt 2020 alsnog een inktzwart jaar te zijn', schrijft hij. 

Simon Keizer over het verlies van Jan Dulles' dochtertje Simon Keizer over het verlies van Jan Dulles' dochtertje

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore