Entertainment

Jim Bakkum verrast 89-jarige superfan Annie met een kerstpakket

18 december 2020 08:35 Aangepast: 18 december 2020 08:35
Beeld © Instagram @jimbakkum

Jim Bakkum (33) en zijn dochter Posy (5) hebben zichzelf gisteren van hun beste kant laten zien. Samen deelden vader en dochter tientallen kerstpakketten uit aan ouderen in een bejaardentehuis.

"Het is zó'n kleine moeite en groot plezier"

Op zijn Instagram Stories deelt Jim meerdere foto's waarop te zien is hoe leuk de ouderen in het bejaardentehuis het vonden om even in het zonnetje gezet te worden. 'Het is zó'n kleine moeite en groot plezier', schrijft Jim bij één van zijn video's. 'Vooral in deze tijden is het hard nodig en alles kan gewoon corona proof.' 

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Jim Bakkum houdt vol: 'Ben echt niet de jongen in die reclame'

Maar voor Jim was er één oudere in het bijzonder die hij wilde verrassen. Dat is namelijk de 89-jarige Annie, die ook nog eens ontzettend fan is van Jim en allemaal foto's van hem op de muur heeft geplakt. In een video die Jim op Instagram deelt is te zien hoe Annie totaal overrompeld is als Jim met een kerstpakket voor haar deur staat. 

Tot grote vreugde van Annie belooft Jim ook nog iets bijzonders. "Volgend jaar als u negentig wordt, dan kom ik een bloemetje brengen", zegt hij, waarop Annie dolenthousiast reageert. 

Onlangs zette Jim zich ook al in voor een goed doel. Toen niet voor ouderen, maar juist voor iemand die heel jong is: de zieke baby Jayme die een bijzonder dure operatie nodig had. In de video hieronder vertelt Jim daar alles over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore