Entertainment

Verdachte overval Gordon voorlopig niet voor de rechter

17 december 2020 19:46 Aangepast: 17 december 2020 20:43
Gordon Beeld © ANP

De verdachte van de overval op Gordon (52) komt op 22 december niet voor de rechter. Dat bevestigt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie aan het 'ANP' na berichtgeving van 'Shownieuws'. Er is onvoldoende bewijs om de man te laten voorkomen.

"Ik ben niet ongelukkig, maar ik ben ook niet gelukkig"

Wel blijft de 23-jarige man voorlopig vastzitten, omdat hij nog steeds verdachte is. Hij kan binnenkort alsnog gedagvaard worden, aldus de woordvoerder. Eigenlijk stond de pro-formazitting gepland op 22 december.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gerard Joling: 'Nieuwe show met Gordon zou sowieso lachen zijn'

In september werd Gordon in zijn huis bruut overvallen. Daarbij werd hij mishandeld en werden zijn pinpas, creditcards en sieraden meegenomen. De 52-jarige zanger zei daarover dat hij nog dagelijks bang is in zijn eigen huis. "Dat ze door mijn ramen heen schieten", geeft hij als voorbeeld. "Ik kijk twee keer voordat ik naar de keuken loop, want dat is nog helemaal open. En dan ga ik snel weer terug."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gerard zocht contact met Gordon na overval: gun je niemand

De zanger zegt dat het voor nu "oké" is. "Ik ben niet ongelukkig, maar ik ben ook niet gelukkig. Dat heeft gewoon te maken met wat er gebeurde en waar ik nog middenin zit."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore