Ga naar de inhoud
Entertainment

Happy new year: deze BN'ers vonden in 2020 de liefde

Beeld © ANP

Eindelijk is het zover: het einde van 2020 is aangebroken. Het was geen makkelijk jaar, maar voor sommige mensen had het een gouden randje. Voor de volgende BN'ers bijvoorbeeld, want zij vonden dit jaar hun grote liefde.

"Jij bent gewoon de ware voor mij"

Dave Roelvink

Nadat het vorig jaar uitging met ex-vriendin Julia Mekkes, vond Dave in 2020 een nieuwe vrouw op wie hij tot over zijn oren verliefd is. Of nou ja, nieuw... het gaat namelijk om zijn jeugdliefde Jazzlyn. Het stel kapte het af in 2015 nadat ze twee jaar samen waren, maar besloten dit jaar het er een tweede keer op te wagen. "De wonderen zijn de wereld nog niet uit", vertelde Dave aan RTL Boulevard. "Ik had dit niet verwacht en zij ook niet." Ex-vriendin Julia Mekkes liet ook van zich horen en wenste hem na de bekendmaking van het nieuws alle geluk toe. In onderstaande video legt Dave uit hoe hij en Jazzlyn terug bij elkaar zijn gekomen:

Dave Roelvink ziet lange toekomst voor zich met nieuwe vriendin

02:30
Ex
LEES OOK:
Ex Dave Roelvink hoopt liefde te vinden in First Dates

Marieke Elsinga

Marieke was langere tijd vrijgezel en daardoor draaide de geruchtenmolen overuren, vooral na een interview en fotosessie met Mark Rutte in LINDA.; een heleboel mensen dachten dat Marieke met de minister-president aanpapte! "Ik schaam me daar niet voor, want ik vind het een leuke vriendelijke en charmante man", vertelde ze eerder daarover aan Vriendin. "Maar ik moet blijkbaar nog eens een enorm schandaal veroorzaken om dat niet meer meteen boven te laten komen in zoekmachines. Mijn vader heeft Rutte nog gekscherend uitgenodigd om kerst te komen vieren, via zijn assistent. Volgens mij kreeg hij een heel beleefde afwijzing, haha. We hadden ook heus niet echt verwacht dat Mark Rutte zou aanschuiven."

Dit jaar schuift er wél iemand aan naast Marieke aan de kersttafel. Afgelopen Valentijnsdag maakte de presentatrice bekend dat ze gelukkig is in de liefde met een heel andere man: Sander. Maar omdat ze dertien jaar lang vrijgezel is geweest, vond ze het wel belangrijk om het rustig aan te doen. 'Na dertien en een half jaar moest er een flinke muur worden afgebroken. Het kost tijd om erop te vertrouwen dat er geen ‘Ik vind je heel leuk, maar...’ komt', schreef Marieke afgelopen zomer in haar column voor &C. 'Het gaat stap voor stap, maar nu heb ik de leukste, liefste en lekkerste vriend.'

Marieke over nieuwe liefde: 'We zijn hartstikke gek op elkaar'

00:52
Marieke
LEES OOK:
Marieke Elsinga eerlijk over botox: 'Ik word daar blij van'

Duncan Laurence

Hoewel de relatie van Duncan Laurence vlak na het winnen van het Eurovisiesongfestival stukliep, vond hij al snel weer een nieuwe liefde. Sterker nog: het duo heeft elkaar inmiddels het ja-woord gegeven! Zijn vriend Jordan Garfield heeft de songfestivalwinnaar ten huwelijk gevraagd, dat bevestigde het management van de zanger aan RTL Boulevard. "Ik heb Duncan ten huwelijk gevraagd en hij heeft ja gezegd", schreef Jordan in zijn Instagram Stories. "Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. Ik ga trouwen met de meest vriendelijke, slimme, authentieke, getalenteerde en knappe man. En hij is ook nog eens mijn beste vriend." Duncan hield het bij een foto van de verlovingsring om zijn vinger. 'Ik hou van je', schreef hij erbij. 

Duncan had eerder een relatie met Gerco Derksen, die ook met hem meereisde naar Tel Aviv ten tijde van het Eurovisiesongfestival. Niet lang daarna maakte Duncan echter via Twitter bekend dat de twee een punt achter de relatie hadden gezet. 'Geen spijt, geen verspilde tranen. Omdat alle dingen die we voelden echt waren', schreef de zanger op zijn sociale media.

Duncan
LEES OOK:
Duncan Laurence open over paniekaanvallen: 'Komt uit het niets'

Ruben Nicolai

Ook voor Ruben was het jaar 2020 niet louter ellende. De presentator liet weten dat hij zijn oog heeft laten vallen op Paulien. "Als een lulletje rozenwater ben ik naar haar toegegaan. Mijn hand uitgestoken - ja dat kon toen nog gewoon - en me voorgesteld. (...) Sindsdien is het gezellig en ben ik hartstikke verliefd", vertelde Ruben openhartig aan het AD. Inmiddels is deze kalverliefde overgegaan in ware liefde. "Ik heb lang gedacht dat ik dat niet meer zou voelen", geeft Ruben aan. "Ik wilde het ook niet dicht bij me laten komen. Een soort bescherming. Voor mezelf en voor de ander die ik geen verdriet wilde doen. Maar je kunt van alles bedenken, de liefde laat zich niet leiden. Toen ik haar tegenkwam, ging ik voor de bijl."

Voordat Ruben met zijn Paulien aan de haal ging, was hij elf jaar samen met de moeder van zijn kinderen: Laurien. Samen kregen ze twee dochters van inmiddels 9 en 13 jaar. In 2013 ging het stel uit elkaar, waarna Ruben totaal verloren was en hulp zocht bij een psycholoog. "Ik had een soort reset nodig, een antwoord op de vraag: waarom doe ik wat ik doe? Ik heb toen gezien wat ik aan het doen was, wat mijn patronen zijn. Pas als je je daar bewust van bent, kun je het veranderen", zo stelde hij zich eerder open in tijdschrift Flair.

Ruben
LEES OOK:
Ruben Nicolai zorgt voor tranen van geluk in De Erfgenaam

Emma Heesters

De rijzende ster van Nederland: Emma Heesters. Al langere tijd draaide de geruchtenmolen overuren: datete de zangeres met Wesley Sneijders? De 24-jarige zou naar verluidt zoenend zijn gespot met de ex-voetballer in het Amsterdamse café Bolle Jan. Die roddels drukte ze echter snel de kop in: Wesley was er niet eens bij in de kroeg. Om wie het dan wel ging, maakte ze afgelopen mei duidelijk met een snoezig kiekje op Instagram. "Ik heb iemand gevonden en daar ben ik echt heel gelukkig mee", zei ze destijds. De gelukkige heer in kwestie is inderdaad voetballer én heet Wesley. Maar het gaat niet om Wesley Sneijder, zoals eerder werd gedacht.

Terwijl de rest van Nederland nog moest wennen aan het feit dat Emma niet meer beschikbaar is, onthulde ze onlangs dat ze al klaar was voor gezinsuitbreiding. Op de vraag of een bruiloft of eventueel kinderen in het verschiet liggen, vertelde Wesley eerder aan RTL Boulevard: "Ja, ik denk het uiteindelijk wel. Voor mij in ieder geval wel." Emma vulde aan: "We hebben het er heel snel over gehad. We vinden elkaar zo leuk en we hebben allebei zoiets van: jij bent gewoon de ware voor mij. Dat zal zeker in de toekomst wel gebeuren. Misschien ook wel een kindje."

Emma
LEES OOK:
Emma Heesters doet gooi naar kersthit van het jaar

Monica Geuze

Het was een grote schok voor de volgers van Monica Geuze toen de influencer bekend maakte niet meer samen te zijn met de vader van haar dochtertje, Lars Veldwijk. De genadeslag van de relatie werd waarschijnlijk veroorzaakt door zijn transfer naar de andere kant van de wereld, zo liet Lars doorschemeren in een interview met Club Hub

Tijd heelt alle wonden en Monica is tegenwoordig weer helemaal gelukkig in de liefde. Sterker nog: de 25-jarige onthulde in haar Robbert 'de ware' te hebben gevonden. "Er zijn zoveel mensen die dat nooit in hun leven mee gaan maken. Ik kan niet uitleggen hoe het voelt, maar als ik hem een knuffel geef dan weet ik gewoon: dit is het”, vertelde ze op haar YouTube-account. "Ik heb er gewoon heel erg veel zin in om de rest van mijn leven met hem te delen. Kotsen mag." De twee zijn zelfs zo gelukkig met elkaar dat Monica vertelde dat ze de huizenmarkt nauwlettend in de gaten houden. Dat belooft wat.

Monica
LEES OOK:
Monica Geuze ziet vakantie naar Curaçao in het water vallen

Maxime Meiland

Stapelverliefd werd Maxime Meiland ineens op die leuke cameraman die draaide bij de Meilandjes. Ook vader Martien was meteen enthousiast: "Het is een onwijs leuke jongen", vertelde de flamboyante kasteelheer vlak nadat bekend werd dat Maxime niet meer vrijgezel was. Voor haar worden het speciale feestdagen, want het is de eerste keer met 'haar' Leroy erbij: "Dat maakt het extra gezellig voor mij. Ik ga ook naar zijn familie, die zeiden al jaren tegen hem: ‘Wanneer kom jij nu eens met iemand thuis met kerst?’"

De eerste ontmoeting met haar nieuwe schoonouders is al achter de rug. "De eerste ontmoeting met zijn ouders vond ik wel spannend, maar ik voel me inmiddels zo op mijn gemak bij hen dat ik alleen maar zin heb in Kerstmis samen." Hoewel Maxime momenteel volop geniet van de liefde tussen haar en Leroy, hoopt ze dat dat volgend jaar ook nog zo is. "Ik hoop dat volgend jaar alles net zo goed blijft gaan met Lee, we hebben het zó leuk samen. Ik woon net in Hengelo, maar ik zou ook met hem willen samenwonen. Dus wie weet, eind volgend jaar."

Maxime Meiland totaal ander mens door liefje Leroy

00:55
Maxime
LEES OOK:
Maxime Meiland moest vriend Leroy 'wel een beetje pushen'

Boef

Zoals rapper boef het zou omschrijven: tout est bon! Want zo is het maar net: alles gaat goed, in de liefde althans. De rapper vertelde openhartig bij Radio 538 dat hij helemaal gelukkig is met een nieuwe vriendin aan zijn zijde. Hij wilde er echter niet meer dan dat over loslaten. "Ik heb wel geleerd dat je je geluk het beste zo min mogelijk kan laten zien", vertelde Boef op de radiozender. Wel gaf hij nog te kennen niet samen te wonen met zijn nieuwe partner.

In januari van dit jaar maakte Boef bekend dat zijn verloving met Selma Omari was verbroken. "Sinds het moment dat het uit is, hebben we geen contact meer. Ik gun haar het beste en ik hoop dat ze mij dat ook gunt", vertelde de artiest aan Grazia. Toch is ze wel in zijn docu te zien. "Ik had er in het begin wel moeite mee, omdat het voor mij een gesloten boek is. Inmiddels besef ik dat die relatie op dat moment onderdeel van mijn leven was en dat het raar zou zijn als het er dan niet in zit. Dus nu heb ik er vrede mee."

Rapper
LEES OOK:
Rapper Boef en Ali B officieel uit elkaar

Monique Westenberg

Van alle bekende Nederlanders is Monique Westenberg iemand die absoluut niet in dit rijtje mag ontbreken. André en Monique zijn namelijk misschien wel het meest besproken stel van 2020. Na een breuk van enkele maanden, waarin André een relatie met Bridget Maasland aanging, kwamen ze weer bij elkaar. Voor Monique was het niet de vraag óf André weer voor de deur zou staan, maar wannéér. "Ik had niet verwacht dat ik hem nog terug zou willen. Ik wist dat ik er dan voor hem moest zijn, want hij is de vader van mijn zoon, maar wél samen met anderen om ervoor te zorgen dat hij hulp krijgt." Volgens Monique krijgt André nu de nodige hulp, zo vertelde ze in gesprek met Talkies. "Hij draagt nog te veel mee vanuit het verleden, daar moet over gesproken worden en tegelijkertijd wist ik dat hij dat niet zomaar zou doen. Zijn oom is als het ware zijn therapeut en de sportschool is zijn kliniek. Deze combinatie werkt heel goed."

Ondanks dat zij en André het vaak erg moeilijk hebben gehad, hebben ze elkaar in 2020 weer de liefde bewezen. Sterker nog: André heeft de moeder van zijn zoontje zelfs ten huwelijk gevraagd. Hieronder zie je er alles over.

Zo ging hét aanzoek van André Hazes en Monique

06:09