Ga naar de inhoud
Entertainment

Marieke in I Can See Your Voice: 'Ik word uitgelachen door mijn vriend'

Het was weer een uiterst spannende aflevering van 'I Can See Your Voice'. Alleen lopen ditmaal de gemoederen wel erg hoog op: Marieke Elsinga (34) wordt er namelijk helemaal gek van dat ze het vrijwel iedere donderdag aan het verkeerde eind heeft.

Let op: spoilers!

"Deze man kan zingen en daarmee basta"

Deze week was het aan zangeres Emma Heesters om de strijd aan te gaan samen met haar grote fan Sabrina. Als ze het spel goed spelen, halen ze alle slechte zangers eruit, zingt Emma Heesters een prachtig duet met de laatst overgebleven en wint Sabrina 5.000 euro. "Ik ga het geld gebruiken om het Prinses Máxima-ziekenhuis te voorzien met allemaal mooie zijden bloemen met vazen, dat is mijn werk namelijk", vertelt de fan. En daarmee hoopt het panel natuurlijk van harte dat Sabrina het geld wint. 

I
LEES OOK:
I Can See Your Voice-kandidaat blijkt BN'er als zus te hebben

Zoals altijd begint de eerste ronde met de eerste indruk. Het is een lastige ronde, dus een pittige discussie volgt. Toch hakt Sabrina de knoop door en kiest ze voor nummer 5. En dat terwijl de rest nog dacht dat nummer 3 juist niet kon zingen. Het lijkt bijna een traditie dat in de eerste ronde de verkeerde keuze wordt gemaakt: de kandidaat blijkt prachtig te kunnen zingen.

Volledige
LEES OOK:
Volledige verbijstering tijdens I Can See Your Voice

In de lipsync-ronde is Marieke, die als panellid helemaal onderaan staat omdat ze het tot nu toe vrij vaak fout heeft, het zat. Als nummer twee aan de beurt is, staat ze op. "Meneer Montown Classic? Het was niet goed", zo begint de Qmusic-dj haar betoog. "Wat u net heeft gedaan, was prut geplaybackt, op een rare plek de microfoon vastgehouden en het zat er allemaal net een beetje naast. En daarom denk ik dat u het kan! Ik voel het, geloof me: een topper ben je."

"Als u kan zingen wil ik meteen dat alle fouten die ik alle eerdere weken heb gemaakt, weggepoetst worden. Ik zit er elke donderdag naast!" roept ze uit. En daar is ze 'helemaal klaar mee', laat ze weten. "Ik word thuis uitgelachen door mijn vriend en mijn familie. Deze man kan zingen en daarmee basta." Helaas voor Marieke kiest iedereen voor kandidaat twee en als die moet optreden, lijkt het er héél even op dat hij goed kan zingen. Maar nee, schijn bedriegt. "Ik wilde het zo graag", giert Marieke het uit.

Gerard
LEES OOK:
Gerard Joling is totaal de draad kwijt in I Can See Your Voice

In de finaleronde maakt Sabrina weer de juiste keuze en zorgt ze er daarmee voor dat de kandidaat die aan het begin van de aflevering de grootste twijfel opleverde met Emma Heesters een duet mag zingen. Maar goed dat ze het tot het eind mocht blijven staan, want ze blaast het publiek omver met haar stem! De aflevering eindigt daarmee met een heerlijk kerstduet en Sabrina gaat er met 5.000 euro vandoor.

I Can See Your Voice zie je elke donderdagavond om 20.30 uur op RTL 4.