Entertainment

Ex-man Sonja Bakker flirt met nieuwe vrouw in Lang Leve De Liefde

16 december 2020 14:39
Sonja Bakker en Jan Reus Beeld © ANP

Kijkers van 'Lang Leve De Liefde' zien in de aflevering van dinsdagavond ineens een bekend gezicht opduiken. Jan Reus (58), de ex-man van Sonja Bakker (46), probeert via het liefdesprogramma namelijk weer aan de vrouw te komen. Samen met een andere verwachtingsvolle vrijgezel gaat hij minstens 24 uur het experiment aan.

"Ik heb het prima voor elkaar, maar die leuke dame ontbreekt nog"

De ondernemer uit Hoorn heeft het afgelopen jaar weinig tijd gehad om de vrijgezel uit te hangen. "Ik heb het prima voor elkaar, maar die leuke dame ontbreekt nog", vertelt Jan. Dochter Puk vond dat het weleens tijd werd dat haar vader verliefd werd en gaf hem op. Hij heeft al helemaal voor ogen waar zijn ideale vrouw aan moet voldoen. Naast lange blonde haren staat een 'goede voorgevel' hoog op het prioriteitenlijstje. Jan kan zijn geluk niet op, want hij wordt gematcht aan de 45-jarige Romy. Een blondine met een voorgevel. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lang Leve De Liefde-kijkers verward: 'Is dat Mart Smeets?'

Met hun gezamenlijke liefde voor Ibiza en hetzelfde champagnemerk lijkt het meteen al een goede match. Jan doet zelfs al een ondeugende onthulling en vertelt zijn nieuwe vlam in het Spaans precies waar hij zo naar verlangt tijdens een goede vrijpartij.

De 24 uur zitten er nog lang niet op, dus deze date wordt ongetwijfeld vervolgd. Lang Leve De Liefde wordt om 19.00 uur uitgezonden op SBS. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sonja Bakker laat weer van zich horen na heftige ruzie met Barry

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore