Entertainment

Montana Meiland verwerkt enorme domper: 'Dit meen je niet'

16 december 2020 10:38
Beeld © ANP

De harde lockdown waar heel Nederland momenteel in verkeert, betekent dat alle 'niet essentiële' winkels dicht moeten. Daarom moet ook Montana Meiland, de dochter van Martien (59), haar niet essentiële cadeau- en interieurwinkel sluiten.

"Moeten we dicht?"

Voor winkeliers is de decembermaand natuurlijk dé periode waarin ze flink uitpakken. En daarom is de timing van de lockdown niet ideaal. "Ik heb van de week zóveel nieuwe spullen binnengekregen. Allemaal pallets met spullen uitgepakt, mooi neergezet. Nou gaat het allemaal verstoffen!" vertelt Montana aan Shownieuws.

Tot en met ten minste 19 januari moeten de deuren van haar toko dichtblijven. "Ik dacht: nee, dit meen je niet, moeten we dicht?" Begrip voor de situatie heeft Montana echter wel. "Het wordt alleen maar erger met al die besmettingen."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Maxime en Montana Meiland presenteren samen nieuw programma

Montana zou geen moderne ondernemer zijn, als ze geen plan B had. En daarom gaat ze zich nu focussen op haar webshop, hoewel ze zich daar niet eerder op geconcentreerd heeft. "Dan moet het toch maar met al die pakketten, al dat inpakken, foto's maken van producten, die voorraden bijhouden enzo. Dat is toch heel anders dan gezellig achter de toonbank staan."

Ondertussen heeft ook Montana's vader Martien het zwaar. De kasteelheer is uitgeblust. In de video hieronder zie je er meer over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore