Ga naar de inhoud
Entertainment

Yolanda Hadid deelt beelden van dochter Gigi's gender reveal-feestje

Yolanda en Gigi Hadid Beeld © Getty Images

Voor de fans van Gigi Hadid (25) en Zayn Malik (27) is het schrápen naar informatie over hun pasgeboren dochtertje. Gelukkig dient moeder Yolanda (56) graag als bron: zij bericht regelmatig over de laatste ontwikkelingen op social media.

"Dit roze babynieuws was het hoogtepunt van ons jaar"

Toen er hevig gespeculeerd werd of Gigi zwanger was, bevestigde Yolanda het nieuws al aan RTL Boulevard. Het is dus niet de eerste keer dat de nieuwbakken oma geheime details meldt over haar kleindochter. Ditmaal laat ze weten hoe de gender reveal party er aan toe ging. 'Dit roze babynieuws was het hoogtepunt van ons jaar', schrijft Yolanda op Instagram bij een foto waarop Gigi en Zayn haar verrassen met een gender reveal-taart. 

Gigi
Lees ook:
Gigi Hadid pakt werk weer op na zwangerschapsverlof

De kiekjes van het bijzondere moment vallen in de smaak bij Yolanda's volgers. 'OMG, wat is dit schattig', reageert er eentje. 'Ik hoop dat je zo gelukkig blijft, Gigi', laat een ander achter. Het stel en hun nieuwe baby wordt door een derde al omgedoopt tot 'het meest aandoenlijke gezin ooit'. Toch hebben Gigi en Zayn hun kleine meid nog niet aan de wereld voorgesteld. Ook haar naam hebben ze nog niet onthuld. 

In de video hieronder zie je hoe snel Gigi na de bevalling weer in haar modellenpakje werd gehesen.

Gigi Hadid post ongelooflijke foto na geboorte baby

00:32