Entertainment

Rowan Atkinson maakt serie voor Netflix

14 december 2020 01:46 Aangepast: 15 december 2020 12:13
Beeld © ANP

Rowan Atkinson (65) gaat een comedyserie maken voor Netflix. De show, 'Man vs Bee', bestaat uit tien korte afleveringen waarin de voormalig Mr. Bean-ster een personage speelt dat op een luxevilla past, en daar wordt lastiggevallen door een volhardende bij.

De serie is een van de zeven Britse shows die Netflix heeft besteld. Ook Sam Mendes gaat als onderdeel van de deal aan de slag voor de streamingservice. De 1917-regisseur maakt de zesdelige serie The Red Zone, die een nog niet al te duidelijke omschrijving heeft: een comedy over voetbal, die ook niet over voetbal gaat.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rowan Atkinson op de bres voor Boris Johnson

Andy Serkis, de acteur achter onder meer Gollum in de The Lord of the Rings-films en Caesar uit The Planet of the Apes, produceert een fantasyserie gebaseerd op de Young Adult-boekenreeks Half Bad van Sally Green. De andere vier nieuwe Britse shows die op Netflix zullen verschijnen zijn murdermystery The Seven Deaths of Evelyn Hardcastle, de paranormale tienerdetective Lockwood & Co, horrorserie Cuckoo Song en comedy Baby Reindeer.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Acteur Rowan Atkinson (62) verwacht derde kind

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore