Entertainment

Dotan vindt ontmoeting met Paus moeilijk te geloven

13 december 2020 13:22 Aangepast: 13 december 2020 13:51

Voor Dotan (34) lijken de afgelopen dagen meer op een droom dan realiteit. De zanger heeft zaterdag paus Franciscus ontmoet, maar kan het zich eigenlijk niet voorstellen. 'Kan nog steeds niet geloven dat dit echt gebeurd is', schrijft hij op Twitter.

"Ik vind het een ontzettende eer"

Dotan was in Rome voor opnames van het Italiaanse tv-programma Show Do Vaticano, dat jaarlijks op kerstavond wordt uitgezonden. Hij zou de paus tussen de repetities van de show ontmoeten. Gehuld in een net zwart pak werd hij tijdens de opnames begeleid door een live orkest en voerde de zanger onder meer zijn hit There Will Be A Way op.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Dotan ontmoet paus Franciscus

De 34-jarige zanger is de eerste Nederlandse artiest ooit die er uitgenodigd is. "Ik vind het een ontzettende eer om in het Vaticaan te mogen optreden en de paus te mogen ontmoeten", zei de zanger eerder deze week. "Het Vaticaan is een van de mooiste plekken ter wereld om te mogen spelen. Wat er allemaal gebeurd is met mijn muziek in Europa dit jaar is ongelooflijk en dit voelt als een kers op de taart", aldus Dotan.

De zanger heeft relatief veel bekendheid verworven in Italië met zijn hits Numb en There Will Be A Way, die afgelopen jaar hoog op de lijsten eindigden. Afgelopen zomer was Dotan veel in Italië te vinden en verscheen hij in nationale televisieprogramma's.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore