Entertainment

Giuliano onthult: Feline heeft de boel bedonderd in Love Island

12 december 2020 16:14 Aangepast: 12 december 2020 16:51
Feline en Giuliano in 'Love Island' Beeld © RTL/Videoland

Het laatste 'Love Island'-seizoen kent niet één leugenaar, maar wel twee. Niet alleen Remco lapte de regels van het programma aan zijn laars, Feline zou dat ook hebben gedaan. Althans, dat beweert haar ex-vriend Giuliano.

Dat verklaart misschien wel waarom de romance tussen de twee tortelduifjes vlak na de grote Love Island-finale stopte. Giuliano bevestigt in de reünie van het programma het gerucht dat al tijden rondgaat: dat Feline hartstikke bezet was toen ze in het vliegtuig naar Gran Canaria stapte.

Daarnaast beweert Giuliano dat hij het hartverscheurende nieuws niet van zijn ex-vriendin zelf heeft vernomen, maar het via-via moest horen. Feline heeft zelf altijd ontkend dat ze al een vriend had tijdens haar deelname aan het programma, waar ze notabene kwam om zelf een serieuze relatie aan te gaan. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Feline niet blij met hoe Love Island-makers haar hebben neergezet

Daarmee stapt ze in de beruchte voetsporen van Remco. Hij kwam vlak voor de finale clean en vertelde zowel Holly, Viktor als vriendin Imen dat hij zijn hart in Nederland al aan iemand anders had verloren. Remco vertelt in Love Check-up (hieronder) alles over het bedrog.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore