Entertainment

Dotan ontmoet paus Franciscus

12 december 2020 12:11 Aangepast: 12 december 2020 14:34

Dotan (34) heeft zaterdag paus Franciscus ontmoet. De zanger deelde de beelden via Twitter. "Dit is net gebeurd...", schrijft hij erbij.

"Ik vind het een ontzettende eer om in het Vaticaan te mogen optreden en de paus te mogen ontmoeten"

De ontmoeting duurde nog geen tien seconden. In het filmpje is te zien dat Dotan, op veilige afstand en met een mondkapje op, een aantal woorden met de paus wisselt. Het is onduidelijk wat er gezegd wordt.

Dotan is in Rome voor opnames van het Italiaanse tv-programma Show Do Vaticano, dat jaarlijks op kerstavond wordt uitgezonden. Hij is de eerste Nederlandse artiest ooit die er uitgenodigd is.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dotan gaat optreden voor de paus op kerstavond

"Ik vind het een ontzettende eer om in het Vaticaan te mogen optreden en de paus te mogen ontmoeten", zei de zanger eerder deze week. "Het Vaticaan is een van de mooiste plekken ter wereld om te mogen spelen. Wat er allemaal gebeurd is met mijn muziek in Europa dit jaar is ongelooflijk en dit voelt als een kers op de taart", aldus Dotan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dotan vertelt vol trots over zijn vriendje

Tijdens de jaarlijkse Show Do Vaticano treden grote artiesten uit Italië en andere landen op. Normaal gesproken is er een groot publiek aanwezig, maar vanwege de coronacrisis blijft het bij een lege zaal en de paus.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore