Entertainment

Jim Bakkum houdt vol: 'Ben echt niet de jongen in die reclame'

11 december 2020 12:19
Beeld © Praxis

Mocht je de afgelopen tijd niet wegzappen tijdens de reclameblokken, dan heb je de nieuwste reclame van Praxis misschien wel gezien. De ouders van Jim Bakkum (33) in ieder geval wel. Ze zijn er inmiddels zo van overtuigd dat niemand minder dan hun zoon de hoofdrol in de commercial te pakken heeft, dat Jim zelf begint te twijfelen.

De Bakkumpjes weten zeker dat het hun Jim is die in de reclame een stel kerstbomen aanprijst. 'Ik had het alleen nog niet gezien', begint Jim. 'Maar ik wist toch eigenlijk wel zeker dat ik de afgelopen tijd geen opnames heb gehad voor een Praxis-commercial.' Ook die kanariegele kersttrui komt de zanger waarschijnlijk niet erg bekend voor. 'En toch ging ik twijfelen.' 

De twijfel snap je ongetwijfeld als je de reclame hieronder bekijkt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jim Bakkum start de dag met tranen in zijn ogen

Toch is het niet Jim die de sterren van de kersthemel zingt, maar zijn collega Levi van Kempen. Je weet wel, Junior uit Onderweg Naar Morgen. Of Abel uit Goede tijden, slechte tijden. Hij schittert al langer in de commercials van de bouwmarkt. 

Het is in ieder geval een grote opluchting nu Nederland zeker weet dat het inderdaad niet Jim was in de reclame. Zelfs zijn fans waren ervan overtuigd dat hij hen niet op de hoogte had gebracht van zijn nieuwste schnabbel. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore