Entertainment

Johnny Depp zou de weg kwijt zijn: 'Denkt heel bijzonder te zijn'

11 december 2020 04:40 Aangepast: 11 december 2020 10:34
Johnny Depp Beeld © ANP

Een anonieme producer die de afgelopen jaren meerdere malen met Johnny Depp (57) heeft gewerkt, heeft in een gesprek met 'The Hollywood Reporter' laten weten dat de acteur 'volledig de weg kwijt is'. "Die man heeft 35 jaar lang alleen maar ja-knikkers om zich heen gehad, waardoor hij denkt dat hij heel bijzonder is."

"Er valt gewoon niet met hem te werken"

Volgens de producer is Depp momenteel 'een ongeleid projectiel'. "Er valt gewoon niet met hem te werken. Bij het minste of geringste wordt hij boos en denkt hij dat je tegen hem bent. Nu is het in Hollywood vrij normaal dat A-sterren alleen maar hielenlikkers om zich heen hebben, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Mensen kruipen letterlijk om hem heen om hem maar tevreden te houden."

"Johnny Depp is het schoolvoorbeeld dat ik aan mijn cliënten voorleg over hoe je je níet moet gedragen. Hij belichaamt alles wat je nou juist niet wilt voor je klant," aldus een consultant van een PR crisis-managementbedrijf uit Los Angeles.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Johnny Depp stapt naar hof van beroep na verlies tabloidzaak

Depp liet eerder deze week weten naar het hof van beroep te stappen, nadat hij ongelijk kreeg in de geruchtmakende tabloidzaak die hij tegen de Britse krant The Sun had aangespannen. In 2018 werd de acteur door het medium een vrouwenmishandelaar genoemd, omdat hij zijn ex-vrouw Amber Heard zou hebben mishandeld. Depp is woedend om die bewoording.

Eerder bepaalde de rechter in Londen dat onvoldoende is bewezen dat er in het betreffende artikel van de tabloid sprake is van smaad. Daarnaast werd vastgesteld dat Depp zijn ex-vrouw wel degelijk had mishandeld. Het is niet duidelijk met welke argumenten Depp nu precies naar het hof van beroep stapt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mads Mikkelsen vervanger Johnny Depp in Fantastic Beasts

Door de aantijgingen moest de acteur noodgedwongen zijn hoofdrol in de Fantastic Beasts-filmserie opgeven. Mads Mikkelsen neemt de rol van Grindelwald nu over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore