Entertainment

Kardashians tekenen lucratieve deal bij Hulu

11 december 2020 01:48 Aangepast: 11 december 2020 08:33
Kardashians Beeld © ANP

Nadat de Kardashians in september aankondigden na 20 seizoenen te stoppen met hun realityshow 'Keeping Up With The Kardashians', heeft de familie alweer een nieuwe lucratieve deal in de wacht gesleept. De content die ze gaan maken is vanaf eind 2021 te zien via de Amerikaanse streamingservice Hulu, wat een onderdeel van Disney is. Dit meldt 'TMZ'.

Onder andere Khloé en Kourtney Kardashian deelden het nieuws via sociale media met slechts een plaatje en de hashtag #hulu2021. Wat de Kardashians precies gaan doen is nog niet bekend, maar het zal zeker een reality-tv 'tintje' krijgen. Ook is de familie mede-producent van de show, wat hen nog meer geld oplevert dan alleen hun deelname.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kardashians nemen Hollywood-sterren in de maling met videocall

Na 20 seizoenen wilde de familie zich nu eigenlijk richten op hun kinderen en een leven zonder dagelijks camera's om hen heen. Maar kennelijk kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Moeder en 'momager' Kris Jenner heeft altijd grootse plannen voor haar dochters gehad en met alle bedrijven die de Kardashians de afgelopen jaren hebben opgezet, zou Hulu weleens het perfecte uithangbord voor hen kunnen zijn. Alle content wordt zowel nationaal als internationaal uitgezonden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Kim Kardashian volledig gehersenspoeld door Kanye'

Vooralsnog zouden Kim, Khloé en Kourtney Kardashian plus Kris, Kendall en Kylie Jenner deelnemen aan het nieuwe project.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore