Entertainment

Volledige verbijstering tijdens I Can See Your Voice

10 december 2020 21:58 Aangepast: 10 december 2020 22:02
Beeld © RTL

In alweer de zevende aflevering van 'I Can See Your Voice' moet niemand minder dan Romy Monteiro (28) en haar grote fan Lars de nachtegaaltjes van de valse kraaien zien te onderscheiden. En dat is nog best moeilijk. Let op: spoilers.

Wederom moeten zes kandidaten zichzelf voordoen als waar zangtalent. Sommigen hebben gouden keeltjes, maar er zitten ook enkele vals zingende kandidaten tussen. Als Romy en Lars aan het einde van het programma het zangtalent weten te ontdekken, wint Lars 5.000 euro. Blijkt diegene absoluut niet te kunnen zingen, dan gaat hij of zij er met de winst vandoor.

Als eerste moet het panel samen met Lars en Romy door middel van een pose zien te ontdekken of het een podiumbeest is. Het panel denkt zeker te weten dat kandidaat 4 en 5 zeker wel kunnen zingen, maar Marieke denkt dat kandidaat 2 zeker niét kan zingen. Daar gaan Romy en Lars in mee. Maar dat blijkt een hele slechte keuze te zijn; hij kan namelijk zeer goed zingen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marieke in I Can See Your Voice: 'Je ziet putten in mijn billen'

Vervolgens moeten de kandidaten een lipsync afleveren en iedereen overtuigen. Toch lijkt kandidaat nummer 4 aan het kortste eind te trekken. Het overgrote deel van het panel denkt dat zij het spel moet verlaten, en weer gaat Lars hierin mee. Wederom heeft hij de verkeerde keuze gemaakt, want ook zij heeft gouden stembanden. Het zou nu zomaar kunnen dat er geen enkele goede zanger meer in het spel zit, wat het Lars bijna onmogelijk maakt om te winnen.

Na het zien van de video's van kandidaat 1 en 5, moet Lars weer een keuze maken. Romy weet zeker dat 5 kan zingen, maar de Tina Turner look-a-like moet het spel verlaten. En gelukkig heeft Lars het goed, want zij kan zeker niet zingen.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Marieke, John en Mick krijgen nieuwe misdaadprogramma

Als tweede moet kandidaat 3 zichzelf blootgeven. Ronnie Flex is de enige die denkt dat hij niet kan zingen, en Lars denkt dat ook. En ook dat blijkt een goede keuze te zijn, want het klinkt allesbehalve goed wat er uit zijn keel komt.

Dit houdt in dat kandidaat 5 en 6 alleen nog over zijn. Na een pittige vragenronde moet er nog een keuze gemaakt worden. Kandidaat 6 moet het spel verlaten en dat is een goede keuze, want zingen kan ze niet.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fred van Leer maakt gehakt van panelleden I Can See Your Voice

Dus hangt het af van kandidaat 5. Als hij kan zingen, wint Lars 5.000 euro. Zo niet, gaat de kandidaat er met het geld vandoor. Gelukkig voor Lars kan hij zijn studie nu betalen, want kandidaat 5 kan daadwerkelijk zingen.

Wie niet kan zingen, is Fred van Leer. Hieronder showt hij zijn zangkunsten, maar of dat nou een goed idee is…

I Can See Your Voice zie je elke donderdagavond om 20:30 uur op RTL 4.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore