Ga naar de inhoud
Entertainment

Sanne Hans over Beste Zangers-hit: 'Raakte me'

Beeld © AVROTROS

Sanne Hans heeft een zeer succesvol jaar achter de rug. Dankzij haar deelname aan 'Beste Zangers' heeft heel Nederland nog maar eens duidelijk in zijn oren geknoopt wat voor talent we in ons kikkerlandje hebben. Het leverde de 36-jarige zangeres een hit op met 'Door De Wind', maar kostte haar ook wat tranen.

"Dat het zo zou uitpakken hadden we allemaal niet verwacht"

Miss Montreal, zoals Sanne ook wel bekend staat, wist tijdens haar deelname aan het programma de kijker én medekandidaten omver te blazen. Ze vertolkte het nummer 'Door De Wind' van Stef Bos en plukt daar nu de zoete vruchten van. "Beste Zangers is sowieso het hoogtepunt van dit jaar, sowieso", vertelt Sanne Hans aan RTL Boulevard. "Dat het zo zou uitpakken hadden we allemaal niet verwacht. Het is niet alleen het hoogtepunt van dit jaar, maar van mijn hele carrière."

Sanne
Lees ook:
Sanne Hans roert kijkers tot tranen met optreden bij Jinek

Het nummer had voor Sanne ook een zeer emotionele lading. Haar stiefvader is vorig jaar overleden en ten tijde van de opnames voor het programma, was dat verlies nog ontzettend vers. "Dat raakte mij en iedereen maakt dit mee", vertelt ze. "Het is heel mooi dat ik elke dag nog honderden mensen heb die mij berichtjes sturen en mij bedanken."

Vanavond in RTL Boulevard vertelt Sanne uitgebreid over haar muzikale plannen voor 2021 én wat ze precies met Suzan & Freek van plan is. RTL Boulevard zie je om 18.35 uur op RTL 4. 

RTL Boulevard sprak eerder al met de zangeres over het optreden, dat zie je hieronder.

Sanne Hans vertelt waarom ze zó emotioneel werd bij Beste Zangers

01:49