Ga naar de inhoud
Entertainment

Danny Froger koestert tijd met familie ondanks moeilijke periode

Danny Froger Beeld © ANP

Danny Froger (32) timmert hard aan de weg als artiest. Momenteel ligt ook voor hem alles stil, maar de zanger krijgt er veel voor terug, zo vertelt hij aan 'De Telegraaf'.

"Laat ik vooral lekker naar mezelf kijken"

Danny vertelt dat hij tegen niemand opkijkt: "Iedereen is goed op zijn of haar manier. Ik ga niet als René Le Blanc lopen roepen dat ik ’naast De Toppers hoor te staan’ en dat zoiets het enige is dat ik nog mis in mijn carrière. Laat ik vooral lekker naar mezelf kijken en iedere dag willen verbeteren."

Danny
Lees ook:
Danny Froger kiest voor gemak en werkt in zijn onderbroek

Zijn vader René Froger is wel een voorbeeld voor hem, al heeft de familie met het overlijden van goede vriend Dominic Grant een pittige tijd gehad: "Hij heeft een verdrietige tijd achter de rug. Maar met hemzelf gaat het heel goed. Hij is zestig, ja. Maar als ik hem niet had gekend en je zou dát hebben gezegd, dan had ik je uitgelachen. Mijn opa en oma waren met vijftig twee oude mensen, maar de generatie van mijn vader staat toch heel anders in het leven. Hij is ondernemend en sport veel... Naarmate ik ouder word, verandert de band tussen ons twee. Ik heb nu heel andere gesprekken met hem en ben het ook vaker eens met dingen die ik vroeger minder goed begreep."

Hoewel Danny momenteel niet meer kan optreden, ziet hij het niet somber in. Hij kan namelijk nog meer genieten van zijn kersverse gezinnetje. "Fallon was pas een half jaar toen alles stil kwam te liggen, dus ik heb bijna elke minuut daarna meegekregen. Van haar eerste stapje tot de eerste keer ’papa’ en ’mama’ zeggen. Niet optreden is natuurlijk vervelend, maar ik heb er ook een geweldige tijd met haar voor teruggekregen. Dat had ik voor geen goud willen missen.”

René werd onlangs 60 jaar en RTL Boulevard ging bij hem op bezoek.

Felicitaties roeren René Froger tot tranen

03:25