Ga naar de inhoud
Entertainment

Monica Geuze slachtoffer van inbraak: 'Walgelijk'

Monica Geuze Beeld © Instagram @monicageuze

Het was niet bepaald een goede ochtend voor Monica Geuze (25). De influencer deelt op haar Instagram Stories dat er bij haar thuis is ingebroken. Haar management bevestigt dat tegenover RTL Boulevard.

"Kotsmisselijk, woedend en verdrietig"

Monica kreeg een onaangename verrassing toen ze thuiskwam, vertelt ze in haar Instagram Stories. 'Onbegrijpelijk dat een staycation op 15 kilometer afstand al niet meer mogelijk is', klinkt het verontwaardigd. De vlogger zou eigenlijk naar Curaçao zijn vertrokken, maar doordat het land plots overging op code oranje moest ze in Nederland blijven. 'Dat in je eigen huis, waar je je veilig hoort te voelen en waar je kind woont, dit soort dingen moeten gebeuren maakt me kotsmisselijk, woedend en verdrietig! Walgelijk.' 

Monica
Lees ook:
Monica Geuze ziet vakantie naar Curaçao in het water vallen

"Gelukkig was er niemand thuis op het moment dat het plaatsvond en we betreuren het dat dit gebeurd is", laat het management van Monica aan RTL Boulevard weten. "Door het aangepaste reisadvies van Curaçao, koos Monica ervoor om haar vakantie naar het eiland van afgelopen woensdag te cancellen. Hierdoor hadden Monica en haar vriend een nacht geboekt in een hotel in Amsterdam, waardoor zij, en gelukkig ook haar dochter Zara-Lizzy niet thuis waren toen het gebeurde. In verband met het lopende politie-onderzoek kunnen we verder niet inhoudelijk reageren op de zaak."

Het is niet de eerste inbraak bij een BN'er dit jaar. Gordon, René van der Gijp en Nikkie de Jager gingen Monica al voor. In alle drie hun zaken zijn er verdachten opgepakt. In de video hieronder vertelt NikkieTutorials over het moment dat ze onder schot werd gehouden. 

Nikkie de Jager openhartig over gewapende overval in haar huis

02:30