Entertainment

Joe Exotic smeekt Kim Kardashian om hulp

09 december 2020 06:18 Aangepast: 09 december 2020 07:17

Joe Exotic (57), de excentrieke 'zoo keeper' uit de populaire Netflix-show 'Tiger King', doet er alles aan om vrij te komen. De realityster, wiens eigenlijke naam Joseph Maldonado-Passage is, heeft eerder al om een 'pardon' gevraagd bij de Amerikaanse president Donald Trump (74), maar richt zijn pijlen nu op Kim Kardashian (40). Dit meldt 'The New York Post'.

"Ik weet dat je me nooit hebt ontmoet"

Exotic heeft een brief geschreven aan Kardashian, waarin hij vraagt om clementie. "Ik weet dat je me nooit hebt ontmoet en dat je me misschien ook wel nooit wil ontmoeten. Maar toch geloof ik in het feit dat jij de juiste 'bagage' hebt om het recht te doen zegevieren. Dat voel jij in je hart, Kim," aldus Joe.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Ook echtgenoot Tiger King-ster Joe Exotic draait de bak in

"Ik hoop dat je 10 minuten van je leven aan mij kan besteden en mijn zaak kan doornemen. Om vervolgens president Trump te bellen en hem te zeggen dat hij mij een 'pardon' moet geven. Of dat hij in elk geval naar mijn zaak kijkt. Ik ben onschuldig en ik vraag onze president om mij vrij te spreken, zodat ik op tijd thuis ben bij mijn man en vader om samen kerstmis te kunnen vieren."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore