Entertainment

Nestje pups van Jenelle uit Teen Mom leidt tot ophef én politiebezoek

08 december 2020 15:43
Jenelle Evans Beeld © Getty Images

Het is een beestenbende bij Jenelle Evans (28) thuis. De 'Teen Mom'-ster heeft sinds kort een nestje puppy's in huis, en dat alarmeert haar volgers. Zo erg blijkbaar dat die de politie inschakelden. De reality-persoonlijkheid denkt zelf namelijk dat haar volgers haar verlinkt hebben.

"Laat je dieren niet in de kou staan"

Jenelle staat niet bepaald bekend om haar goede zorgen voor dieren. Daarom vonden haar volgers het behoorlijk zorgwekkend toen ze een filmpje deelde waarin ze een nestje van 10 pitbull-puppy's aan de wereld voorstelt. Hun zorgen hebben er alles mee te maken dat haar echtgenoot David Eason de familiehond heeft gedood in april 2019. Nugget, de trouwe viervoeter van de reality-ster, hapte toen naar het gezicht van hun dochtertje. David schoot het beestje daarop dood in de achtertuin.

De Teen Mom-ster vindt desondanks dat de kritiek nu niet fair is. Jenelle zegt de moederhond een aantal weken geleden te hebben gevonden. Het beestje zou vastgeketend aan een paal hebben gezeten, terwijl het buiten ijskoud was. Daarom besloot ze het diertje maar in huis te nemen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kailyn uit Teen Mom schrikt: 'Kids betrapten me tijdens seks'

Volgens Jenelle heeft ze alles geprobeerd om de eigenaar van het beestje te traceren, maar tevergeefs. Dat de realityster weer in het bezit is van een hond én 10 pups zit haar volgers echter niet lekker. Bovendien laat ze op Facebook weten dat er continu politie voor de deur staat, omdat mensen zich zorgen maken over het welzijn van de beestjes. 'Wauw', schrijft ze vol ongeloof. 'Ik heb deze hond niet gestolen. Ik heb haar een thuis gegeven en haar eten gegeven.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kailyn uit Teen Mom wilde vierde kindje aborteren

'Gelukkig vond ze ons', gaat Jenelle verder. 'Laat je dieren niet buiten in de kou staan!' Het lijkt er dus op dat de Teen Mom-ster de beste intenties heeft met de hond en de pups. De vorige keer dat het wel misging, verloor ze de voogdij over haar kinderen én wilde ze scheiden van David. Uiteindelijk kreeg ze de kinderen terug en besloot ze ondanks alles ook bij haar man te blijven. De twee hebben naast de gevonden zwerfhond inmiddels ook al een tijdje een andere eigen hond én een geit op hun landgoed. Voor zover bekend maken beide beesten het goed.

Alles over het drama rondom Jenelles overleden puppy zie je in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore