Entertainment

Max Verstappen is oom: zusje bevallen van eerste kind

08 december 2020 12:36
Beeld © ANP

Het is een feestelijke dag voor de familie Verstappen! Victoria (21), het zusje van de F1-coureur, is namelijk bevallen van een zoontje. En dat betekent dat Max (23) oom is geworden.

"Hij lijkt sprekend op Max"

Op 7 december is Victoria voor het eerst moeder geworden van een zoontje. Max' zusje deelt het nieuws via Instagram. 'Het beste cadeau waar we ooit om hadden kunnen vragen', schrijft ze bij de babyfoto. 'Woorden schieten tekort om mijn liefde voor jou te omschrijven.' Ook deelt ze meteen de naam van de kleine spruit: Luka. Victoria kreeg haar zoontje met haar grote liefde Tom.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eerst F1-race verliep niet zoals gehoopt voor Max Verstappen

'Papa is trots', reageert Max en Victoria's vader Jos onder het bericht. 'Van harte. Luka, je gaat van deze planeet houden. Wees lief voor papa en mama de komende tijd', laat Tom Coronel achter. Daarnaast krijgen Victoria en Tom veel andere felicitaties van haar volgers. Bovendien zien ze een gelijkenis tussen Luka en zijn oom. 'Hij lijkt sprekend op Max', schrijven sommigen. 

Een baby lijkt er voor Max zelf voorlopig niet in te zitten. De F1-coureur onthulde laatst dat hij weer vrijgezel is. Je ziet het in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore