Ga naar de inhoud
Entertainment

Reese Witherspoon en dochter lijken identieke tweeling

Beeld © Getty Images

Reese Witherspoon (44) deelde nietsvermoedend een foto op haar Instagram-pagina waar ze samen met haar dochter op poseert. Een gezellig moeder-dochterplaatje, maar velen zien eerder een tweeling in het tweetal: ze lijken namelijk enorm veel op elkaar! Reeses volgers reageren dan ook vol verbijstering.

"Het is 100% waar dat ik haar moest smeken om een matchende vakantie trui aan te trekken"

De Legally Blonde-actrice trouwde op 5 juni 1999 met acteur Ryan Phillippe, met wie ze dochter Ava en zoon Deacon kreeg. Het gezinnetje bleef echter niet lang één geheel: in oktober 2006 werd bekend dat Ryan en Reese gingen scheiden. In een eerder interview met Us Weekly vertelde een anonieme insider dat Reese en haar dochter ondanks de scheiding onafscheidelijk zijn. "Ze houden ervan om samen te zijn. Ze praten meerdere keren per dag en gaan voor werkelijk iedere kleinigheid elkaar toe." Reese vertelde daarna in de Ellen DeGeneres Show dat ze het vreselijk vond toen haar dochter uit huis ging om te studeren. "Ik ben naar haar lege slaapkamer gegaan, ben op haar bed gaan liggen en heb tranen met tuiten gehuild toen ze vertrok."

Gelukkig hoeft ze haar knappe dochter niet altijd te missen. Onlangs waren de twee weer samen en trokken ze meteen voor de gelegenheid matchende kersttruien aan. 'Ok. Het is 100% waar dat ik haar moest smeken om een matchende vakantietrui aan te trekken.... Maar is het niet LIEF?!' schrijft de overduidelijk trotse moeder op haar sociale media. Haar volgers reageren dan ook vol verbazing. 'Lief en tweeling', reageert een fan. 'Maar goed dat je erbij zet wie wie is anders had ik haar niet herkend!' schrijft een ander.

Reese
LEES OOK:
Reese Witherspoon in tranen om Legally Blonde-reünie

De meeste fans kennen de actrice van haar iconische rol in Legally Blonde. Het was dan ook een waanzinnige verrassing toen de cast bekend maakte dat ze een reünie op de planning hadden staan. Die is te zien in onderstaande video.