Ga naar de inhoud
Entertainment

Monica Geuze in tranen: 'Went niet om Zara-Lizzy te missen'

Monica Geuze Beeld © YouTube-kanaal Monica Geuze

Monica Geuze (25) kijkt met gemengde gevoelens naar de reünie tussen Zara-Lizzy (2) en haar ex-vriend Lars Veldwijk (29), vertelt ze in haar nieuwe vlog. Hoe blij ze ook is dat haar dochtertje haar vader weer in de armen kan sluiten, vindt ze het zelf moeilijk de kleine spruit te missen.

"Het is wel gewoon mijn kind"

"Ik vind het zo lastig", vertelt een emotionele Monica in haar nieuwe vlog. Toen ze vorige week vertelde dat Lars weer terugkwam en Zara-Lizzy een poosje bij hem zou verblijven, kreeg ze veel reacties van moeders die hetzelfde meemaken. "Die zeiden ook dat het niet gaat wennen. Dat vind ik niet echt geruststellend." Maar Monica had ook niet verwacht dat het zou gaan wennen. "Het is gewoon iets dat erbij komt, wat ook raar voelt." 

Monica
Lees ook:
Monica Geuze: 'Ik sta niet te springen om vaccin te nemen'

Lars is naar Zuid-Korea gegaan om te voetballen, waardoor hij Zara-Lizzy al bijna een jaar niet had gezien. "Eigenlijk hadden we niet zoveel te maken met een omgangsregeling, want die was vrij duidelijk". legt Monica uit. "Dan is het nu opeens zo raar, zo confronterend dat je eigenlijk wel je kind moet delen (…) Dat vind ik gewoon lastig te bedenken dat ze bij hem ook haar eigen leventje heeft." Bovendien was dit één van de moeilijkste dingen aan hun break-up, verklaart Monica. "Toen deed het me ook heel veel verdriet."

Monica
Lees ook:
Monica Geuze en vriend denken al aan kopen van huis

Ook Lars' zoontje Mason ziet zijn zusje weer. "Ik weet ook dat ze het juist superleuk vindt, ook met haar broertje", aldus Monica. "Het is wel gewoon mijn kind. Afgelopen jaar was de omgangsregeling best wel makkelijk voor mij, voor hem niet. Want hij heeft zijn kinderen niet gezien." Daarnaast vindt de vlogger het lastig dat dit de rest van Zara-Lizzy's leven het geval zal zijn. "Het is best wel een ongewone situatie", geeft ze toe. In de vlog is ook te zien hoe ze haar dochtertje zelf weer in de armen kan sluiten. 

Monica
LEES OOK:
Monica Geuze op oorlogspad: 'Mensen zijn op zoek naar sensatie'

Waar Monica nu veel bijval en sympathieke reacties krijgt, gebeurt dat niet altijd. In de video hieronder zie je hoe zat ze het is om negatieve comments te krijgen van haar volgers. 

Monica Geuze haalt uit naar kritische volgers: 'Dit is wie ik ben'

09:06