Ga naar de inhoud
Entertainment

Nienke Plas en man in de wolken door zwangerschap: 'Echt blij'

Beeld © ANP

Nienke Plas (34) is weer in blijde verwachting. Zij en haar man Resley verwachten nog een kindje en op het YouTube-kanaal van Nienke geeft de YouTuber een uniek inkijkje in deze periode.

"We waren al compleet, maar nu voelt het nog completer"

Nienke en Resley hebben samen al een 6-jarig zoontje, Frenky-Dean. Maar het zal binnenkort een stuk drukker in huis worden. Het stel is in ieder geval in de wolken, zo vertellen ze in de nieuwste video van Nienke. "Ik vind het echt geweldig dat we er een tweede bij krijgen", vertelt Resley. "Ik vind het echt heel leuk. (…) We waren al compleet, maar nu voelt het nog completer. We gaan ervan uit dat alles goed gaat met de zwangerschap."

Nienke
Lees ook:
Nienke Plas in verwachting van tweede kindje

Het stel staat in de video ook stil bij het feit dat een zwangerschap niet vanzelfsprekend is. "Ik ben blij dat het allemaal zo makkelijk gaat. (…) Als je sommige verhalen om je heen hoort dan weet je dat het niet allemaal vanzelfsprekend is."

Nienke maakte het nieuws van de zwangerschap eerder deze week op haar Instagram bekend. 'Ik word grote broer', is te lezen op de trui van de 6-jarige Frenky-Dean.

Nienke kreeg vorig jaar een grote verrassing te verwerken, toen ging Resley namelijk op een knie. Hieronder zie je er alles over.

Nienke Plas: 'Ik ben verloofd!'

00:23