Entertainment

Bas Smit gaat maar door en zorgt voor gedenkwaardige Sinterklaas

05 december 2020 17:10 Aangepast: 05 december 2020 17:21
Nicolette van Dam en Bas Smit Beeld © Instagram @nicolettevandam1

Code sneeuw in de achtertuin van Nicolette van Dam (36)! Na een compleet kerstdorp inclusief winterkraam met glühwein en skilift, heeft haar man nóg een verrassing voor zijn haar in petto.

"Less is more heb ik sowieso nooit begrepen!"

Eerder was op Instagram al te zien hoe 'de man van' zijn achtertuin omtoverde in een skidorp waar de inwoners van Tirol nog jaloers op zouden zijn. Kan het nóg gekker? Ja, dat kan als je naam Bas Smit is.

Volgens de influencer was het wintertafereel nog niet helemaal compleet. 'Maar hebben we opgelost hoor', schrijft hij bij een video van de grote verrassing. Vervolgens vliegen de dikke 'sneeuwvlokken' hem om de oren terwijl de klassieker 'Let It Snow' door de boxen galmt. 'Heb even gekeken en in mijn leven heb ik drie keer een volle witte kerst gehad', gaat Bas verder. 'En dit is mijn eerste witte Sinterklaas!'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nicolette schaamt zich voor gênante outfit van liefje Bas Smit

'Ik weet niet wat ik meemaak!! Wat een verrassing weer', deelt Nicolette op haar eigen Instagram. Ook bekend Nederland vergaapt zich aan de extravagante actie van Bas. 'Less is more heb ik sowieso nooit begrepen!' dolt Patrick Martens in de comments. Ook Viktor Verhulst gaat helemaal stuk. 'Dit is niet normaal', laat hij weten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nicolette van Dam krijgt bizar verzoek van mannelijke fan

Bas staat bekend om zijn ludieke acties. Zo haalde hij onlangs nog een half miljoen euro op met eieren van schildpadden. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore