Entertainment

Moedergevoelens Tabitha al aanwezig: zal je altijd beschermen

05 december 2020 15:25 Aangepast: 05 december 2020 15:43
Tabitha Beeld © ANP

De 28-jarige Tabitha Foen-A-Foe overviel eind oktober haar Instagram-volgers met het blijde nieuws in verwachting te zijn. Op datzelfde platform laat de zangeres nu weten de nieuwe fase in haar leven enorm beangstigend te vinden.

"We missen je nu al en je bent er nog niet eens"

Tabitha schrijft in een openhartige post te huilen van vermoeidheid en lichaamspijn, maar ook van geluk. 'Het mooiste wat ons ooit is overkomen, we missen je nu al en je bent er nog niet eens', aldus de aanstaande mama.

Hoewel de zangeres uitkijkt naar de komst van haar kleintje, maakt ze zich wel zorgen over de bevalling. 'Dan denk ik even aan alle vrouwen om mij heen die de afgelopen tijd een miskraam hebben gehad, en hoe reëel mijn angst was en hoe enorm sterk deze vrouwen zijn', schrijft ze dan ook.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tabitha wil niet naast familie zitten tijdens kerstdiner

'Het lijkt wel gisteren dat we erachter kwamen en ik alleen maar dacht 'als ik drie maanden zwanger ben dan hoef ik niet meer bang te zijn'. Dit was het begin van mijn moederlijke bezorgdheid en ik weet nu dat dat nooit meer zal verdwijnen', gaat Tabitha verder. 'Want als jij er straks bent ons kleine mensje, zal ik jou altijd willen beschermen.'

'Van een control freak naar alles overlaten aan moedernatuur en al haar wonders. En als ik dan even denk de touwtjes in handen te hebben dan voel ik jou schoppen in mijn buik en weet ik dat het oké is om los te laten. Alles is oké.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Zangeres Tabitha toont haar prachtig groeiende babybuik

Tabitha en haar vriend Mauron zijn zo'n drie jaar samen. Wanneer de zangeres uitgerekend is, is niet bekend. Ook het geslacht hebben de twee nog niet naar buiten gebracht.

Tabitha brak door met hits als 'Hij is van mij', 'Slapen met het licht aan', 'Het spijt me niet' en 'Moment'. In september bracht Tabitha haar debuutalbum uit, 'Hallo met mij'. RTL Boulevard sprak haar daar onlangs nog over en dat kun je terugzien in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore