Entertainment

Bob Sikkes reageert op 'ondankbaar' Kopen zonder Kijken-stel

04 december 2020 11:07
Beeld © RTL/Beau

Het programma 'Kopen zonder Kijken' is uitgegroeid tot een ware hit. In het programma geven stellen alles uit handen en laten het 'KzK'-team een huis kopen én verbouwen zonder dat zij het vooraf zien. Vaak gaat het goed, maar soms is er een stel dat iets minder enthousiast is. Voor bouwdeskundige Bob was dat een vervelend moment, zo vertelt hij in 'Beau'.

"Ze zijn best wel aangepakt op internet"

Het gaat om Job en Denise. Het stel was heel erg blij met het uiteindelijke resultaat, maar kreeg toch een bittere pil te slikken toen bleek dat de zolder niet af was. Wel had het team de zolder geïsoleerd, een nieuwe cv geplaatst en zit er dubbel glas in, maar de teleurstelling was zichtbaar. "Ik had verwacht dat de zolder ook wel af zou zijn eigenlijk", verzuchtte Denise.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Waarom er zoveel zwangere stelletjes in Kopen Zonder Kijken zitten

Job en Denise waren lichtelijk teleurgesteld in de onafgemaakte zolder. Job en Denise waren lichtelijk teleurgesteld in de onafgemaakte zolder.

Die reactie zorgde voor een stortvloed aan reacties op Twitter en dus vindt Bob het hoog tijd om een en ander recht te zetten. "Ik neem het toch heel even voor ze op, ze zijn best wel aangepakt op internet. Dat vind ik sneu, want ze waren hartstikke blij met het huis."

"Heel eerlijk gezegd was ook mijn eerste reactie: jongens, hebben jullie geen idee wat er allemaal wél gebeurd is en hoe hard er gewerkt is?" vervolgt hij. "Natuurlijk weten ze dat. Het is een beetje uit zijn verband gerukt", aldus Bob. "Ze zijn hartstikke blij met het huis."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nachtmerrie wordt werkelijkheid voor Kopen Zonder Kijken-koppel

Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20.31 uur te zien op RTL 4. Beau is elke werkdag rond 22:00 uur te zien op RTL 4. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore