Entertainment

Dit is wanneer de musicalspecial van Beste Zangers verschijnt

03 december 2020 16:56
'Beste Zangers Musical' Beeld © AVROTROS

'Beste Zangers' heeft heel wat in petto voor het nieuwe jaar. Het programma keert in 2021 al snel terug met een musicalspecial, waarbij Edsilia Rombley (42) aan het roer staat.

Het meezingfestijn der meezingfestijnen gaat bíjna van start. Beste Zangers Musical is namelijk op 2 januari om 21.40 uur te zien op NPO1. In de speciale uitzending laten René Froger, Kim-Lian van der Meij, Thomas Berge, René van Kooten, Emma Heesters en Lenny Kuhr hun favoriete musicalliedjes horen, onder leiding van Edsilia. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Genieten maar: de mooiste optredens van Beste Zangers 2020

Bovendien heeft AVROTROS alvast een aantal nummers verklapt die de zangers ten gehore gaan brengen. Zo gaat René Froger het duet aan met Emma. De twee geven een optreden van 'Beauty and the Beast' weg. René van Kooten komt met zijn uitvoering van 'De Laatste Nacht' uit de musical Miss Saigon, wat hij samen met Kim-Lian zingt. Daarnaast zullen er liedjes uit de musicals Jesus Christ Superstar, Fame, The Wiz, Grease, Oliver, Heerlijk duurt het langst en The Jerseyboys voorbijkomen.

Het reguliere seizoen van Beste Zangers laat nog even op zich wachten. Het afgelopen seizoen was weer een grandioos succes, wat natuurlijk betekent dat de tranen rijkelijk vloeiden tijdens de afleveringen. In de video hieronder zie je waarom Simon Keizer het niet droog kon houden tijdens het optreden van Suzan en Freek.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore