Entertainment

Dolly Parton over 54-jarig huwelijk: 'Ik ben hem zat en hij mij'

03 december 2020 16:24
Dolly Parton Beeld © ANP

Dolly Parton (74) gaf in 1966 het jawoord aan Carl Thomas Dean (78) en de rest is geschiedenis. De twee houden het al lange tijd met elkaar uit, maar de iconische zangeres kan alleen niet meer zo liefdevol over haar echtgenoot praten. Dat blijkt uit haar recente interview voor de podcast 'Table Manner with Jessie Ware'.

"Mijn zwaktes zijn altijd mannen, seks en eten geweest"

"Mijn man en ik zijn al 57 jaar samen en daarvan 54 getrouwd", legt Dolly uit in de podcast Table Manners with Jessie Ware. "Ik ben hem spuugzat en ik weet zeker dat hij mij ook niet meer kan luchten", geint de 'Jolene'-zangeres vervolgens. Ze zwoer eeuwige trouw toen ze pas twintig was en ze is nog altijd gelukkig met Carl, maar verleiding ligt altijd op de loer. "Mijn zwaktes zijn altijd mannen, seks en eten geweest. Niet per se in die volgorde", dolt Dolly verder. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Dolly Parton had presidentiële medaille moeten krijgen'

Het stel heeft nooit kinderen gekregen, maar vindt dat niet erg. "Ik heb altijd familie om me heen", aldus Dolly. "Carl houdt van mijn familie en zij van hem." Haar echtgenoot komt 'uit een heel klein gezin', in tegenstelling tot de zangeres. Dolly heeft 10 broers en zussen, dus dat was 'wel wennen' voor haar grote liefde. Ook heeft Carl nooit genoten van de camera's. Dolly krijgt er geen genoeg van en overweegt zelfs weer voor Playboy te poseren. In de video hieronder legt ze uit waarom.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore