Entertainment

Ook Mark Rutte is te gast in Linda's Wintermaand

03 december 2020 08:59 Aangepast: 03 december 2020 09:35
Beeld © ANP

Premier Mark Rutte (53) is dit weekend te gast in 'Linda's Wintermaand'. Het programma is zondagavond te zien bij SBS, heeft een woordvoerder donderdag gemeld.

"Ik heb altijd gedacht dat een winterse versie van de Zomerweek ontzettend leuk zou zijn om te doen"

In het programma ontvangt Linda de Mol gasten die over het afgelopen jaar praten. De opnames zijn al gemaakt. Volgens De Mol was de premier "erg open" tijdens het gesprek. Ook André Hazes en Natacha Harlequin komen in het programma voorbij. "Ik heb altijd gedacht dat een winterse versie van de Zomerweek ontzettend leuk zou zijn om te doen. Juist aan het eind van het jaar, in de donkere dagen voor kerst, is het fijn om met mensen te praten voor wie het een bepalend jaar is geweest en terug te kijken op wat er allemaal is gebeurd", aldus Linda. "Het is een prettig soort slow tv. Het doet denken aan de goeie gesprekken die kunnen ontstaan aan de keukentafel met vrienden, met een fles wijn."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze BN'ers nemen plaats op de bank in Linda's Wintermaand

Behalve Mark Rutte is zondag ook Floortje Dessing te gast. RTL Boulevard sprak eerder al met Linda over haar plannen, dat zie je hieronder. Linda's Wintermaand is vanaf 6 december elke zondagavond om 20:00 uur te zien op SBS 6. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore