Entertainment

Twee nieuwe singles gaan op jacht in Temptation Island

04 december 2020 15:03 Aangepast: 04 december 2020 17:39
Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

De stellen in 'Temptation Island: Love or Leave' hebben al genoeg om over na te denken, maar presentatoren Kaj Gorgels (30) en Monica Geuze (25) hebben deze week een extra verrassing in de vorm van twee nieuwe singles. RTL Boulevard sprak met de knapperds.

Pas op: spoilers!

"Dat is toch het spel"

De komst van Matthijs en Kayli kwam niet alleen voor de koppels als een grote verrassing, maar ook voor de singles. Omdat dit seizoen in het teken staat van het vinden van een oprechte liefdesconnectie, moeten de man en vrouw voor wie de stellen het minste voelen naar huis. De meiden besluiten, "hoe hard het ook is", om Bowy weg te sturen. "Jammer dat hij moest gaan, maar het was wel leuk voor mij", vertelt de 28-jarige nieuwkomer Matthijs aan RTL Boulevard. "Dat is toch het spel." 

Voor zijn werk als model ziet Matthijs de hele wereld en komt hij veel vrouwelijk schoon tegen, maar de ware heeft hij nog niet gevonden. Volgens de hunk heeft hij wel gedatet, maar heeft hij ondanks zijn werk nog niet het genoegen gehad om de vrouw van zijn dromen tegen het lijf te lopen. De Amsterdammer vindt dat het nu tijd is voor een vaste relatie: "Ik ben nu op een leeftijd dat ik wel op zoek ben naar iets in mijn leven, een nieuw avontuur."

Matthijs Temptation Island: Love or Leave Matthijs Temptation Island: Love or Leave
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Geschokte reacties na foto Temptation-Megan met moeder

In de mannenvilla is het Kayli die de temperatuur doet stijgen met haar verleidelijke moves. De 29-jarige danseres uit Tilburg is klaar voor het liefdesavontuur, maar door haar komst moeten de heren afscheid nemen van Carré. Er ontstond daardoor wel wat spanning in de groep, vertelt Kayli. "Ik voelde in het begin wel dat iedereen zoiets had van: ons maatje moet naar huis en nu komt er een nieuw iemand." Volgens de knappe dame voelde zij zich in eerste instantie niet gelijk door iedereen verwelkomd. 

Kayli inspireert vrouwen om in hun vrouwelijke kracht te staan door middel van danslessen en coaching en hoopt terug te komen met de man van haar dromen. Al was niet iedereen het eens met haar besluit om naar Italië te vertrekken. Vooral haar broertje had er in eerste instantie een hard hoofd in. "Hij kende alleen de oude versie en had zoiets van: wil je dit nou wel doen?" lacht ze. "Maar toen ik hem uitlegde dat dit seizoen heel anders was, was hij gerustgesteld."

Kayli Temptation Island: Love or Leave Kayli Temptation Island: Love or Leave
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze Temptation-single stond poedelnaakt voor Michella Kox

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fabrizio uit Temptation Island en Lotte zijn uit elkaar

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore