Ga naar de inhoud
Entertainment

Gigi Hadid trakteert fans op oude zwangerschapsfoto's

Gigi Hadid Beeld © Getty Images

Ruim twee maanden na de geboorte van haar dochtertje strooit Gigi Hadid (25) met kiekjes uit de oude doos. Op social media plaatst ze allerlei foto's van haar zwangerschap, tot groot genoegen van haar volgers.

"Aan het wachten op onze kleine meid"

Gedurende haar zwangerschap deelde het supermodel bijna niets, maar nu deelt Gigi al haar hoogtepunten met haar fans. Op Instagram laat ze zien hoe het eraan toeging in augustus. 'Aan het wachten op onze kleine meid', schrijft ze bij de kiekjes van haar bolle buik. Ook papa Zayn Malik is te zien op één van de foto's. Tot nu toe heeft het stel nog niet duidelijk gemaakt hoe hun dochtertje heet. 

Gigi
LEES OOK:
Gigi Hadid en Zayn Malik delen eerste zoete gezinsfoto

Gigi's volgers zijn er helemaal weg van. 'Ik hou van deze foto's', meldt er eentje. 'Ik zie alleen maar geluk', aldus een ander. 'Prachtige mama', 'Oogverblindend' en 'Zo speciaal en mooi', klinkt het verder in de reacties onder de zwangerschapsfoto's. De laatste tijd deelt het model wel vaker berichten over haar dochter, maar het kindje is nog niet in beeld gebracht. Gigi en Zayn deelden het nieuws dat ze ouders waren geworden eind september. 

Zoals het een supermodel betaamt, was Gigi direct na de geboorte van haar dochter weer topfit. Haar figuur gooide hoge ogen, zoals te zien is in de video hieronder. 

Gigi Hadid post ongelooflijke foto na geboorte baby

00:32