Entertainment

Mascha geeft baby-update: 'We moeten voorzichtig blijven doen'

02 december 2020 11:29
Beeld © ANP

Mascha Feoktistova (34), beter bekend als de YouTube-ster Beautygloss, zit momenteel op een roze wolk. Zij en haar man Gregor zijn onlangs voor het eerst ouders geworden van de kleine Mila, maar dat ging allesbehalve vanzelf. In de nieuwste 'Grazia' vertelt de influencer openhartig over de periode ná de bevalling.

"Soms maakten we een verkeerde beweging en dan gilde ze het uit"

"Mila kreeg meteen in het ziekenhuis al allerlei testen”, vertelt Mascha. "Bij het breken van haar arm kon een zenuw geraakt zijn en het risico bestond dat ze de rest van haar leven haar arm niet meer zou kunnen bewegen. Bij de testjes was ze een twijfelgeval, dus we hebben echt wel een paar weken in de stress gezeten." Doordat baby's snel groeien, kon het armpje van Mila niet in het gips. Mascha vertelt dat ze alles heel voorzichtig moesten aanpakken. "Aankleden, knuffelen en voeden. Soms maakten we een verkeerde beweging en dan gilde ze het uit."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mascha van Beautygloss overmand door emoties: 'Zó trots'

Enkele weken na de bevalling moesten de kersverse ouders naar het ziekenhuis voor een nagesprek, maar toen kwamen bij Mascha de tranen. "Ik zat daar flink te janken, kon het ineens allemaal niet meer aan."

Gelukkig gaat het momenteel een stuk beter met Mascha en de kleine. "Het kan dat haar ene arm een halve centimeter korter blijft dan de andere, maar daar heeft ze geen last van. En we moeten natuurlijk voorzichtig blijven doen. Het moment dat ze out of the blue haar arm ging bewegen, was zo bijzonder."

RTL Boulevard sprak Mascha vlak nadat ze bekend maakte in verwachting te zijn.

Het hele interview met Mascha lees je in de nieuwe Grazia, die ligt vanaf morgen in de winkel.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore