Entertainment

Nieuwe look René Froger zorgt voor hilariteit bij kijkers Beau

02 december 2020 07:48 Aangepast: 02 december 2020 07:50
Beeld © RTL

Kijkers van de talkshow 'Beau' moesten even twee keer met hun ogen knipperen toen ze René Froger (60) aan tafel zagen zitten. De zanger lijkt de kunst te hebben afgekeken bij Donald Trump (74) en rockt een nieuwe look.

"Heeft René Froger de pruik van Trump geleend?"

René Froger was te gast bij de talkshow van Beau van Erven Dorens om te praten over zijn deelname aan Sterren op het Doek. "Ik vond het heel leuk om te doen", vertelt de zanger over zijn deelname. In Sterren op het Doek worden BN'ers geportreteerd door enkele schilders, terwijl Özcan Akyol een interview afneemt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

René Froger staat stil bij overlijden van goede vriend Dominic

Toch is het niet het verhaal over het programma wat de kijkers boeit, maar voornamelijk het uiterlijk van René is talk of the town. Volgens de kritische kijkers lijkt de zanger namelijk wel heel erg op Donald Trump. 'Zie ik het nu goed, heeft René Froger de pruik van Trump geleend?' vraag een kijker zich af. 'Froger begint steeds meer op Donald Trump te lijken', vervolgt een ander. 'Make Froger great again', grapt weer een ander, aanhakend op de slogan van de Amerikaanse president.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Familie Froger hangt alweer de vlag uit: 'Zo trots op je!'

Beau is elke werkdag rond 22:00 uur te zien op RTL 4. Sterren op het Doek is zaterdag 5 december om 20:40 uur te zien op NPO 2. 

De 'Eigen Huis'-zanger vierde onlangs nog zijn 60ste verjaardag en RTL Boulevard verraste hem met een bijzonder cadeau. 

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore