Entertainment

Mike 'The Situation' Sorrentino 5 jaar clean na pillenverslaving

01 december 2020 17:38
Mike Sorrentino 'The Situation' Beeld © Getty Images

Na zomers van 'GTL' en meiden die 'DTF' waren ging het na zijn deelname aan 'Jersey Shore' snel bergafwaarts met Mike Sorrentino (38). De televisiepersoonlijkheid die bekendstaat als The Situation verloor zichzelf aan een pillenverslaving, maar viert vandaag dat hij officieel vijf jaar clean en nuchter is.

"Ze zeiden dat ik het nooit zou redden"

Zo makkelijk als het was voor Mike om te genieten van alles wat het leven hem bood, zoveel moeite kostte het hem om zijn leven weer op de rit te krijgen. Hij moest er wel drie keer voor inchecken bij een afkickkliniek, maar het is hem gelukt: hij is inmiddels jaren clean. De vader in spe is maar wat trots op zijn prestatie. Op social media schrijft hij: 'Ze zeiden dat ik het nooit zou redden. Ik zei: 'Hou me in de gaten.''

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jersey Shore-ster Mike 'The Situation' Sorrentino wordt vader

Eind 2019 liet Mike zijn lastige jaren officieel achter zich. In januari van hetzelfde jaar werd hij achter slot en grendel gezet voor belastingontduiking. Tijdens zijn tijd in een gevangenis in Otisville in de staat New York had hij veel contact met zijn Jersey Shore-vrienden.

"Het is alsof hij in een bejaardenhuis zit. Hij speelt bingo", liet Nicole 'Snooki' Polizzi weten aan E!. "Hij is ook veel in de sportschool te vinden dus hij komt er vast helemaal afgetraind uit." Na acht maanden werd hij vrijgelaten. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mike ‘The Situation' weer op vrije voeten

De realityster en zijn broer Marc werden in 2014 aangeklaagd voor belastingfraude. Ze zouden een bedrag van bijna 9 miljoen dollar aan belasting hebben ontdoken. Marc werd veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore