Ga naar de inhoud
Entertainment

André Rieu laat je walsen door je huis tijdens online concert

André Rieu Beeld © ANP

André Rieu (71) en zijn Johann Strauss Orkest hebben net als andere muzikanten al maanden een lege concertagenda. Daarom komt de violist deze maand speciaal voor kerst met het onlineconcert Magical Maastricht, waarin de hoogtepunten van zijn beroemde Vrijthof-concerten voorbij komen. Zo maakte de 'koning van de wals' dinsdag bekend.

"Deze zomer konden jullie helaas niet naar Maastricht komen, dus breng ik Maastricht gewoon naar jullie toe"

André en zijn orkest hebben al sinds maart geen optreden gedaan. "Deze zomer konden jullie helaas niet naar Maastricht komen, dus breng ik Maastricht gewoon naar jullie toe", aldus de violist. Samen met zijn vrouw Marjorie heeft André de favoriete optredens in zijn thuisstad van de afgelopen vijftien jaar uitgekozen. "We hebben met een lach en een traan teruggekeken op deze concerten en ik weet zeker dat jullie dezelfde emoties zullen beleven. Dit concert barst van de nostalgie en het liefst sprong ik nu meteen op het podium!"

André
Lees ook:
André Rieu over ongelukkige jeugd: 'M'n broer heeft ons gered'

Fans kunnen een ticket aanschaffen en van 19 december tot en met 3 januari daarmee maximaal drie keer kijken naar de show van 150 minuten. "Ik wens iedereen gelukkige en gezonde feestdagen en ik hoop dat dit speciale concert jullie hart vervult met vreugde. Ik zeg altijd dat muziek mensen samenbrengt en ik ben zo blij dat we deze kerst een paar uur samen kunnen doorbrengen om van deze muziek te genieten! Veel liefs!"

Klik hier voor tickets.

André
Lees ook:
André Rieu komt met twee extra Vrijthofconcerten