Entertainment

Deze Love Island-koppels zijn nog altijd smoorverliefd op elkaar

01 december 2020 16:45
De deelnemers van 'Love Island' Beeld © Nick van Ormondt/RTL

Het regende in 2020 'Love Island'-breuken. Zo besloten winnaars van het eerste seizoen Denzel en Aleksandra na een jaar hun relatie te verbreken. Ook Mattheüs en Jaimy, Stenn en Rowéna, Matthy en Kelly én Ziggy en Victoria vonden het dit jaar mooi geweest. Welke koppels zijn wél nog steeds samen?

Gianni en Eilish

Tortelduifjes Gianni en Eilish namen pas later deel aan het spel en konden zo eerst even rustig in Nederland de kat uit de boom kijken. Sterker nog: de twee kwamen sámen als singles de villa binnen, om er vervolgens ook weer sámen uit te vertrekken. "Er was toen niemand van de dames waarvan ik dacht dat het wel zou klikken. Maar toen ik Eilish zag, wist ik het meteen. Na wat flirten wist ik dat Eilish het zou worden", deed Gianni eerder al een boekje open in De Krant van West-Vlaanderen.

Even leek het erop dat Casa Amor de twee uiteen zou drijven toen Gianni besloot terug te keren met een ander, bombshell Fabiënne nota bene. Maar de Belg draaide al snel weer bij en kwam tot de conclusie dat Eilish toch de enige voor hem was én is.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rowéna en Stenn van Love Island wéér uit elkaar

In de week van de finale besloten Gianni en Eilish de volgende stap te zetten en elkaars vriendje en vriendinnetje te worden. En hoewel ze niet bij elkaar om de hoek wonen (ze moeten zo'n twee uur rijden om elkaar te zien), lijkt de lange afstandsrelatie te werken. "Het ene weekend ben ik in Nederland en het andere weekend is Eilish in Oostende. Door de week moeten we allebei werken, dan gaat dat even voor. Maar in het weekend genieten we dan dubbel en dik van elkaar."

Mert en Joan

Mert en Joan waren vanaf aflevering één de absolute publiekslievelingen. Het leeftijdsverschil tussen de twee zorgde echter wel voor wat hobbels op de weg. De love birds schelen namelijk zo'n vijf jaar en dat vond vooral Joan een probleem. Maar na een week van elkaar gescheiden te zijn geweest door Casa Amor, verdwenen alle twijfels en besloot de Amsterdamse haar hart volledig aan Mert te geven.

Ook de Turkse hunk kwam die week tot de conclusie met Joan goud in handen te hebben. "Zij haalt echt de volwassenheid in mij naar boven, en ik kan haar juist weer met andere dingen helpen. Dat vind ik echt fijn", zei hij na de finale in Grazia.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit Love Island-koppel is óók uit elkaar

Ondanks dat de twee het liefst zoveel mogelijk samen zijn, zit samenwonen er voorlopig nog niet in. "Ik heb er weleens aan gedacht, maar ik wil het eerst even rustig aandoen. In de villa ging het zo snel tussen ons", liet Joan weten. "Dat wat ik met Mert heb, wil ik niet kapotmaken door te snel te gaan. Ik kijk ernaar uit om eerst te gaan daten, en samen naar de bioscoop te gaan. Ik laat alles eerst op me afkomen."

Joan en Mert hadden grote verwachtingen van hun eerste nacht samen zonder camera's. Maar die nacht eindigde in een grote teleurstelling. In Love Check-up vertellen de winnaars van Love Island 2020 hun verhaal.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore