Entertainment

Rogier Smit: 'Ik ben altijd mijzelf, speel nooit een rol'

01 december 2020 15:31 Aangepast: 01 december 2020 15:33
Beeld © ANP

Rogier Smit gaat door een moeilijke periode met zijn partner Frank Janssen. De twee liggen elkaar momenteel niet en Rogier blikt daarom maar even terug op wat gelukkiger jaren. Dat doet hij in de nieuwste 'Beau Monde', waarin de realityster openhartig praat over zijn onbezonnen jeugd.

"Ze keken wel drie keer uit voor ze mij gingen pesten"

“Ik was de aanvoerder van de vriendengroep: ik bedacht, verzon én regelde alles", vertelt Rogier. "Ik had veel vrienden en met m’n twee beste vrienden vormde ik een drie-eenheid; de drie Stooges. Ik was echt een jochie. En toch: als ik terugkijk, zat het homo-zijn er wel al in. Zo droeg ik altijd mooie kleding en zag er heel verzorgd uit. Ik ben nooit gepest."

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Peter van der Vorst binnenkort in gesprek met Frank en Rogier

"Ze keken wel drie keer uit voor ze mij gingen pesten; ik liet me de kaas niet van mijn brood eten", vervolgt hij. Rogier doet ook uit de doeken dat hij vroeger erg scheel keek: “Ik keek ontzettend scheel, dus ik had vaak zo’n pleister op mijn oog. (...) Ik ben er uiteindelijk aan geopereerd. Het was lastig dat ik altijd een pleister op had, maar verder had ik geen issues."

"Iedereen wilde bij mij zijn, ik was stoer", aldus Rogier. "Deed daar overigens niet mijn best voor, het ging automatisch. Ik ben altijd mezelf, speel nooit een rol. Dat was toen al zo en ik denk dat ik daardoor cool was. Ik deed me niet anders voor dan ik was."

Alles over de knetterende ruzie tussen Rogier en Frank zie je hieronder. 

Het hele interview met Rogier is te lezen in de nieuwste Beau Monde. Hieronder zie je er alles over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore