Entertainment

Fast & Furious-acteur Paul Walker herdacht door dochter Meadow

01 december 2020 04:51 Aangepast: 01 december 2020 07:31
Paul Walker Beeld © ANP

Meadow Walker, de 22-jarige dochter van de in 2013 overleden acteur Paul Walker, heeft haar vader via sociale media geëerd op zijn sterfdag. Meadow postte een foto van hen samen, waarop ze knuffelend te zien zijn.

"Vandaag vieren we de liefde en vreugde die jij de wereld gegeven hebt"

'Dit blijft een rare dag om in verdriet door te brengen. Vandaag vieren we de liefde en vreugde die jij de wereld gegeven hebt. Deze foto is van mij en mijn beste buddy terwijl we een tukje deden', schrijft Meadow.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

'Personage Paul Walker keert terug in Fast & Furious 9'

De acteur, vooral bekend vanwege zijn rol in The Fast and The Furious, overleed op 30 november 2013 op 40-jarige leeftijd. Een auto-ongeluk werd hem uiteindelijk fataal. Meadow was destijds 15 jaar oud. "Hij vond het geweldig om vader te zijn en adoreerde zijn dochter," aldus Cody, Pauls broer.

Een jaar voordat Paul overleed, trok Meadow bij hem in, nadat ze het grootste gedeelte van haar jeugd bij haar moeder op Hawaii had doorgebracht. In die periode ontwikkelden vader en dochter een bijzondere band.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Dochter Paul Walker deelt ontroerend filmpje van overleden vader

Sinds het overlijden van de geliefde acteur zet Meadow zich in voor de Paul Walker Foundation. Deze stichting zorgt ervoor dat gezinnen in Los Angeles, die het vanwege het coronavirus of andere moeilijkheden zwaar hebben, dagelijks maaltijden krijgen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore