Entertainment

Kim Feenstra neemt het op voor de horeca na Black Friday-gekte

30 november 2020 15:35
Kim Feenstra Beeld © ANP

Terwijl de laatste Black Friday-aanbiedingen nog in de inboxen verschijnen, is Kim Feenstra (35) he-le-maal klaar met de 'feestdag'. Volgens het model is het allemaal enorm hypocriet, zo stelt ze op Instagram.

"De horeca is het slachtoffer van het falende coronabeleid"

Afgelopen vrijdag was het officieel Black Friday, de dag na Thanksgiving die wordt beschouwd als 'het begin van het seizoen voor de kerstaankopen'. Om zoveel mogelijk mensen naar de winkels te trekken adverteren veel winkels met spectaculaire aanbiedingen, iets wat juist in deze tijd voor problemen kan zorgen. Daarom kondigde veel ketens eerder al aan om niet één dag te stunten met prijzen, maar een hele week. Toch trok Nederland er dit weekend massaal op uit om op koopjes te jagen. Onbegrijpelijk volgens Kim.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Feenstra voor het eerst de deur uit zonder zoontje

Op haar Instagram deelt de pas geworden moeder foto's van een drukke Kalverstraat. 'Hoe leggen jullie dit uit aan alle horecaondernemers die thuis op de bank zitten?' confronteert ze Mark Rutte. 'De horeca moet dicht om drukte te voorkomen? De horeca is het slachtoffer van het falende coronabeleid (…) Dit is niet samen tegen corona.'

Hoewel het aantal positieve coronabesmettingen daalt, moeten we een nieuwe piek voorkomen. Diederik Jekel vertelt er alles over in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Feenstra geeft 100 gezinnen een prachtige Kerstmis

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore