Entertainment

Chantal Janzen deelt aandoenlijke familievideo: 'Trots'

29 november 2020 15:00 Aangepast: 29 november 2020 16:13
Beeld © ANP

Voor de mensen die Chantal Janzen (41) een beetje volgen, is het geen geheim dat de presentatrice optimaal geniet van haar samengestelde gezin. Vandaag deelt de 41-jarige weer een aandoenlijke video, 'omdat de grootste broer jarig was, maar ook omdat we als gezin samen waren. Allerbelangrijkste. Allerfijnste. Allermooiste. Thuis. Trots', schrijft de overduidelijk trotste moeder op haar Instagram.

'Jullie zijn de allerallerliefste broers en zussen voor elkaar'

Op de video is te zien hoe Zion, de zoon van Marco Geeratz (48) uit een eerder huwelijk, James en Bobby de kaarsjes uitblazen voor de verjaardag van Zion. En daar is Chantal maar wát trots op. 'Jullie zijn de allerallerliefste broers en zussen voor elkaar.'

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Chantal Janzen onthult onterecht dat ze de Vos is in Masked Singer

Toen Chantal 26 jaar was kreeg ze een relatie met Marco, waardoor ze daar drie bonuskinderen bij kreeg. Met hun eigen twee kinderen hebben ze dus een samengesteld gezin. En hoewel het hard werken was, geniet Chantal er optimaal van. 'In de afgelopen jaren weet je één ding zeker: een samengesteld gezin moet groeien, daar moet je hard voor werken', schreef de actrice eerder op haar Instagram. 

Onlangs ontstond er een klein relletje toen bekend werd dat Chantal Oh, Wat Een Jaar! gaat presenteren. Haar voorgangster Linda de Mol was daar niet heel blij mee. In de video hieronder reageert Chantal daar op.

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Chantal Janzen onthult onterecht dat ze de Vos is in Masked Singer

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore